Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dragi oče, dajđa, nano i dedo da mi je znati koji ste crveni simbol danas na ulicama grada od ovih 11.541 .... da osjetim opet da sam vas imala u nekom stvarnom životu.
Pa eto napokon sa tim brojem stolica se doslo do prave tragicne price. A to je da taj broj obiljezava sve poginule Sarajlije (civile, Armija BiG, Vojska RS i HVO na podrucju Sarajeva), jer kako god svi ti poginuli su zrtve nacionalistickih partija! Bravo Harise Pasovicu sto ovim brojem stavljas sve poginule i one na Ilidzi, i one u vogosci i one na Markalama zjedno.
@eee Sijets li se ti ne-pravoslavaca iz Banja Luke i ostalih gradova?, mojne suplje majket\' i tih zalopojki na racun danasnjeg Sarajeva. Ono je ostalo multi-kulti vise nego bilo koji grad u regijonu, oni koji su ga voljeli tu su i ostalida ga brane, oni koji nisu popeli su se na brda da ga ruse.
DON\"T FORGET SARAJEVO,MOSTAR,TUZLA,ZENICA BIHAC WE HAVE ALL SUFFERED PAIN IN THIS WAR PEACE
Danas je petak, nemojte propustiti jos jednu dzumu namaz u besposlicarenju, proucite bar Fatihu za sve Sehide diljem BiH, za branitelje Sarajeva, za sve te ljude koji su dali svoj zivot da mi danas nebi morali hodat u opancima!!
Sjeti li se itko Srba i Hrvata kojih više nema u to gradu? Hvala. Pozdrav od bivšeg sugrađanina. Nema danas tu ništa multi kulti. Rana mi je na srcu kad se sjetim tih godina i nas tada, a danas - to više nije grad kojeg sam znao.
@SRB-IN; @realista; @M.N; @mevlid, @pravo; @Oj livado; @77; @Bili Piton; @OSTOJA; @Djeneral \"Od o ti ženskinja bez razlike stanja i mladosti, Turci birali su najbolje i najlepše Srbkinje koje su im se dopadale pa su s njima pod ladnicima, ladovitim grmovima, i lisnatim šumarcima, ležali, valjali se, grljili i javno na sramotu pred Očevima, braćom i Muževima, sa nesrećnim Srbkinjama blud u sred belog dana provodili- Ovakva grozna tiranija Turska po svoj jadnoj Srbiji carstvovala je...\" A ravaku je uzivala :) Voli ga primati po sumarcima u Sumadiji to je cudo jedno ;) @Djeneral potrebno je da bolje poznajes SVOJU historiju i da znas da smo mi, Turci, \"cepali\" VASE snajke...svakodnevno im skidajuci JUNF. Stvarno su uzivale \"SRBKINJE\" ;) Voli VAS Turcin ;)