Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sikter vehabije. SAMO BABO!!!! Enes Hodzic, Donja Koprivna, Cazin.
Atif Dudakovic vas je poravnao sa zemljom. Agrokomerc smo sahranili u Vladi Federacije. Kraj price. Izdajnicima samo metak u celo. U Americi za izdaju je smrtna kazna. Zato su najjaci na svijetu.
Dočekuju babu u Rijeci da izađe iz zatvora i dočekaše,hajd ono povici mi smo babini babo je naš i ostala kičarija,kad pita novinar jednog tipa,onako koščatog lica šta ti očekuješ izlaskom f.abdića na slobodu kad će ti tip: očekujem,posao,procvat,očekujem d agrokomerc buja od posla.........itd Svanu dan i kontam ti ja pa zar se narodu može do te mjere isprati mozak, nema od babe ništa,to je jedan senilni starac kojemu će doživljaj biti da se nadiše svježeg zraka MI SMO VOJSKA !!! ČIJA !!! BABINAAA!! ČIJAAA!! BABINAAAAAAA AAAAHAHAHAHHAHAAHAHH
j... knjigu familie, citav peti korpus 5 a i tvoji jarani cete
Samo Babo!!!!