Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan u nizu onih kome se političari krivi za sve...a u mutnom se "snalazio" kao i oni !!!
Kad kazu mi moralan narod, a Zapad nemoralan hahahahah
E to je to,zapadnjaci hladni ovo ono,a mi smo kao topli je l?Sastanemo se na rostilju 20 nas,to na zapadu nema,ali to sto se skupimo niko nikog ocima ne moze da gleda ali kao sastajemo se,veliko drustvo i tako to,licemjeri smo do bola.A taj isti zapad u svemu uspjesniji od nas,ja ne znam sta mi imamo bolje od njih,pocev od ekonomije,ljudskih prava,biznisa,puteva,zakona itd.
ne vidite dobro samo lose a sta je sa osobama kojima je pomogao takvi smo mi bosnje
Zovite Pjera Žalicu da opet snima film o svom drugu Batku
Nek' plati svakom kome je ostao dužan, duplo zbog nanesene duševne boli! I onda u zatvor. Nemam empatije za ovakve, krasti od bolesnog čovjeka, fuj.
Upo ti glatko
Sreca pa ne kocka
Nisam jednom poslao novac kad je nekome trebalo, nego više puta i hallalio sam bio, ali posle ovih dešavanja nije bilo hallal. Nek je njemu na dušu. Sram ga bilo. A mislio sam da je neko ko stvarno želi i može pomoći.
Nemate vi pojma koji je ovo kriminalac, jos ga neki brane
Kd se salo sjetim kad je lajao na politicare i satro on govorio nek meni dodju, fol on nekad cuo negdje nekog politicara kako dizanje ruke kosta 10 milja. Pa opet je taj politicar jeftiniji od tebe fukaro jedna. Ti uzimas vise od svih. I tvoji pajdasi sa otvorene mreze i Udri muski..fuuuuuj gnjide.
Seoska varalica
kakvo gov.moras biti pa ovo radit
Batko počeo kao VELIKI humanitarac a završio kao JOŠ VEĆI kriminalac .... Nazdravlje . . .
Čim je to pričljivo, ekstrovert to je hijena od insana
Cuj ovog kloca. Majmune mi smo prva zemlja u Evropi po religioznosti, ali smo prva i po korupciji. Znaci cim si religiozan, onda si koruptivan insan jel?
Batko će gorit ko baklja
neznam ko ga pusti iz zatvora opet u phdekanu smece
Na prijateljici moje rodice su zaradili najmanje 50000 kada je bila operisana u Španiji. Nažalost ona je jako loše iskustvo ponijela od te saradnje. Evo ovo je bila prilika da to kazem, to je bilo prije 5godina.