Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto KS ne izmjesti ovu firmu u rajlovac ili Hrasnicu negdje u industrijsku zonu, a onda ponudi zemljište sa poslovno stambenim projektom investitoru da se to sagradi?! Od te prodaje sagrade novi GRAS remontni centar, uposle tehničare i Inženjere! Traže IPA fond za razvoj i usavrše šinski saobracaj! To se tako radi! Svi moraju plaćati karte! Svi!
@HUGO na kojoj ti planeti zivis ?? lol
@HUGO Mogu tramvaje i citav vozni park premjeste u garazi ispod zemlje i od prvog sprata nagore daju za stambenim projektom, tako nisu izgubili lokaciju i vratiti dio duga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova firma godisnje pojede 20 mil budzetskog novca, a vozila i prevoz kao u Sofiji 1978 godine...paraziti
Smjenjuju se direktori ko na traci. Svaki pomalo uzme
@UdovacIzNehata ubleho ovoj firmi se duguje 200 000 000 milo a budžetskog novca po pravosnažnoj sudskoj presudi
Ja i boračka udruženja sva ukinuti, sve je to parazit na građanima a i borcima samim..... ako hoče udruženje članarinu i finansiraj šta hočeš, manifestacije i evociranje na odbrambeni rat nek institucije preko svojih izvršnih službi organizuju službeno!!!
sve ukinuti benificije i topli obrok i prevoz, a posebno političarima i borcima, njima plata po koeficijentu najniža penzija puta 8 i kapak to je sve, ni fenig više, ako hoče bolje nek radi na povečanje najniže plate da bi i penzija a i njemu plata rasla!
Za ovog momka znam s fakulteta i sa sigurnoscu mogu kazati da je oravi izbor. Konacno se izgleda pocinju na kljucne pozvije u JP stavljati mladi i sposobni kadrovi. Sve pohvae!
Istražite koliko ima uposlenih u GRASu, a koliko ima vozača tramvaja, autobusa, minibusa, servisera mehaničara električara energetičara, inžinjera, koliko je revizora, koliko je od toga administrativnih radnika. Koliko ima vozila aktivnih, koliko na servisu. Koliko dugovanja a koliko profita! Molim vas budite realni. Pustite stranke!
Gras ugasiti, a tramvaje i šine istopiti u staro željezo i onda nanovo osnovati preduzeće koje će poslovati na ekonomskim osnovama. Ili nek nam neko objasni kako Centrotrans ima nove i čiste buseve a privatna firma a Grasova vozila se raspadaju i smrde a Gras još dobija subvenciju kantona.
Ziv bio, napravi timove od tih uhljeba tamo neka pokose onu travu i izravnaju ono između šina, bar toliko se moze, da lici ba nesto. Ne moraju cvijece saditi, ali bar da je pokoseno.
Ura. Bravo. Čestitam... Iako mi je svejedno, ja idem pješice.
Novi direktor, novo poskupljenje i tako u krug.
Bagro zelena.
Ma,jel to onaj mali čelo".
Sve jedan po jedan glupan dolaze da rijese egzistenciju nemilosrdnom pljackom.
Šta li je Cvrletu u familiji jer je istog prezimena, a cvrki desna ruka Bravčetu Asimu.
@Patetika527283 Cvrle je Hasanspahić a ovaj je Ahmetspahić
Nego koliko ono GRAS duguje?I kako može uopšte raditi sa takvim dugom?Mislim da stečaj jedino dolazi u obzir
Cestitam, konacno ojedan pošten čovjek da dođe za direktora. Nadam se da neće dugo biti V.D. i da će Gras dići na noge.