Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESAM SMRDKE TUCOOOO GUZOOO MALO SAM I BOCKAO MALO UZIVAO U PATNJI ZIVIO HVO BOSNJACI SMRT SMDIJI A KADA DODJU FINALI HM UH OPET JOS BOLJE CE BITI NAS JE BG
@ SANDZAKLIJA MUSIMI NISU DRZALI LOGORE ALI MI HRVATI DOBRI LJUDI JESMO A U FINALIMA DRZACE I MUSLIMI LOGOR
POZDRAV SELLAM IZ STOLNOG MOSTARA SVE CESTITKE DECKU UZ TEBE JE HVO U HR
gdje je CRO???????? hvo = ratni zlocinci
Pozlatio se,mladicu,tako treba sa smrdama!
Nezirović je, inače, brat Azre Bašić koljačice Srba, takođe uhapšene u SAD.
Nisam znao da su i bosnijanci tokom rata drzali logore za Srbe. Hvala Americi na informacijama.
Kada 92\' ge?
pa ovaj lik se preziva kao i ja.....uff da se naježiš.
Gledam samo kako komentarisete ovu vijest vi Turski potomci, pardon ZLOCINCI. Svu krivicu svaliste na Srbe, ali polako vam izmice kontroli ta BALIJSKA propaganda, i predstava da ste vi najvece zrtve na ovim prostorima, kad ono medjutim... Sve vise dokaza izranja o SREBRENICI-LAZI KOJA TRAJE ! Dovidjento turcici, tonete sve vise.
srbi smrde..
kad su srbe bili ljudi??????
Srecom, Bog nam podari RATKA MLADICA da nas stiti od ovakvih zlocinaca krvozednih... Bog i RATKO forever!!!
ISto tako Mladić VELIKI HEROJ sve po nacinu reciprciteta. Ako su ovi vasi heroji onda su nasi koji su bal.ije kl.ali isto tako heroji i kraj debate nema tu zl.ocinaca samo heroji!
Almaze.... Naje.b*o si............