Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanija u zadnje vrijeme ima porpilicno dobru vanjsku politiku, mozda bi je bilo vrijeme nagraditi tako da se par njihovih banaka pusti na trziste BiH, recimo HSBC, Bank of Scotland, pa osiguravajuca drustva koja su najbolja u svijetu, recimo Lloyds i tako dalje. Austrijanci se previse druze za cetnickim smecem, vrijeme je i da se bosanska lova vrati iz Beca.
Znaci dzaba si izjavila da nisi muslimanka vec ateista! Alma, nikada tvoji/nasi dusmanai nece biti zadovoljni pa makar ti svaki dan ponavljala da si ateista a ne muslimanka.
Nadam se da nije i moje obnazene slike sto jok saljem svaki dan uvrstila u govor mrznje.
Extremna desnica je u EU veliki problem koji oni guraju pod tepih i ne zele puno u javnosti da se o njemu prica.
Totalni fašizam na dijelu.
25 hiljada, šta je konkretno izrekla osim da je ateist pa nije u Bosni ministrica u Austriji je. Ev ja kao musliman kažem meni moje tebi tvoje, nemoj ugrožavat mije. Tebi TVOJA vjera, meni MOJA vjera. To Kuran časni govori, to JE JASNO.
Zna se cije je to maslo, to valjda i vrapci znaju!
ALMA SAMO TI HRABRO GAZI..NISTA OD TIH PRIJETNJI..PAS KOJI LAJE NE UJEDA-ZAPAMTI..NEGO BOJI!
Da je promjenila ime izbjegla bi ovu halabuku.
25.500 ljudi koji ne znaju sta ce od sebe, to bi bio moj ponos (da te 25000 opricava, a nista ne mogu)!
Ko broji?
Austrijanac sa stranim korijenom? Sljiva sa podlogom dzanarike se zove sljiva kalemusa. Ruku na srce, jer kalemuse su dobre i ukusne, ali su i dalje kalemuse. I ona sto je pored nje sama nikla, svi znaju da je nikla pored sljive kalemuse. Tesko je to izbrisati.
Alma, doci na tu poziciju je tvoj uspjeh. Cestitam! Prijetnje i neprimjerne izjave su samo pokazatelj u kakvoj zemlji zivis. U clanku pise da ce se svi ti procesuirati. Postujem, ali ako to uradite kome ces biti ministrica? Hocu reci, veliki broj Austije misli isto tako, samo sto nesmiju da kazu i pokazu. Neka ti je sretno.
Malo bosnjaka ima da su bas vjernici, vecinom misle jednom dva put u dzamiji po potrebi pa je sad musliman, ali slobodno idi petkom u kafane, kladionice i samo pitaj za imena.. izgubljeni su odavno.. comfused.. and a little bit retarded, ali opet toliko pametni da pojma nemaju kako ce napravit bolji zivot van krade, prevare, i lenje taktike
To je to istina ne postujemo svoje a ne kamoli tudje
Austrija je leglo nacista
80% salju kamenjari iz hercegovine i dodikovi brdjani iz bosanskih vukohebina