Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li se provjeriti koliko je poreza placao taj salon da sva ta prica padne u vodu?
Zaradila od kozmetičkog salona? hahahahahahahahahahahahahaah
Ako je rijec osumnjicene dokaz necega, onda j e bes ovaj pravosudni sistem.
najbolja kazna za ovog napuhanog je lijepo skinut ga golog zavezat ga za stolicu zovnut napaljenog crnca sa velikim ponosom da mu izgnjeci svaki dio njegovog napuhanog tijela, sve dok ne prizna sta je uradio i neka to sve zabiljeze kamere pornhuba. Za njega ce biti kazna za ovog uzivanje kao i za one sto se vlaze na njega !
Omar car će nemoguće dokazati, slušaj šta kažem
Uvid u poslovne knjige vrlo lako moze pokazati kako je poslovao njen salon. Cisto sumnjam da je placala porez na tolike zarade.
Pa sad... malo je tesko dokazati broj musterija u kozmetickom salonu.
@geraldklix Nema potrebe dokazivati broj musterija. Knjige govore sve. Ako je zaradjivala koliko ona kaze onda je jedini dokaz toj tvrdnji fiskalni racuni i uplate doprinosa. Bez toga ona laze. Jako jednostavno.
kurava
radila je radila..nije da nije radila
Vjerojatno se prodavalo žuto! Kakva crna kozmetika, kakvi crni estetski tretmani od kojih ti ostaje 700KM, pa toliko ne ostane ni estetskom hirurgu, a kamoli nekome ko postavlja nokte, šminka i sisa kosu - ovo su meni kao price za malu djecu. Ona malo levat I sud! Uostalom, treba provjeriti u papirima kako je salon radio, ako je profit prijavljen, odlično, onda je po zakonu, ali ako je salon imao 400KM prijavljenih mjesečno, a ona vozala audi 8... Hmmm
Vozala je i x6 pa joj zapalili
I prijavljen profit moze biti pranje novca. Ne moze se dokazati broj musterija ni vrsta pruzenih usluga te sta je sve odradjeno a sta "naplaceno". Ne prodaju gotov proizvod pa da ga se moze prebrojat. Jedino za ove "privatne estetske tretmane" mogu napraviti istragu odgovara li to stvarnoj trzisnoj cijeni i da li je moguce zaraditi ukupnu sumu novca na taj nacin i za to vrijeme.
svaki soson i sosonka dilaju ili su u kriminalu to je pisano pravilo
sto ova zna pruziti tretman...
@BosnaBosnaBosna hahahah joj brata hahahahah
Sta se podrazumjeva ''estetski tretmani''? MOze i neko da mi objasni?!
tajlandska masaza fazoni, ako me razumijes haha
Pa šta ako je, šta je tu sporno?!
Kako glupo lazu ovi sandzacki cobani, imas li i jedan fuskalni racun glupaco ili si mozda cula za placanje poreza na prekoracenje .... fuj stoko sandzacka. A DA NOO
DAL JE SVE TO IŠLO KROZ FISKALNU KASU AKO NIJE NA OSNOVU OVOG ISKAZA PODNIJETI PRIJAVU ZA NADOKNADU POREZA
Omar im advokat? Case closed.
Jeste sigurno puna para od kozmetickog salona, a ja sam Zubic Vila :)
pa mozda je pruzala i dodatne usluge :)
E to vec ima smisla