Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bezobrazluk i licemjerstvo. Dok penzioneri rovare po kontejnerima cekaju opomene za struju, na ova srrranja se daju stotine hiljade km. Ovo kao da smo Monako knezevina, a ne najbjednija zemlja evrope ubjedljivo
@Bombonica2305 Upravo sam se uvjerio u taj poznati seljački bezobrazluk,Traže da vratim dio penzije koju su isplačivali prije više godina i nakupilo se, a rješenja daju kako im se čefne, sve nezakonito ,valjda mi propisuju kontejner jer oni smo znaju za tu vrstu biznisa.Ukradi i ništa ne radi.Dalje neću da pišem jer se radi o vrlo zlim likovima,a Neka ima vremena uvjeriti ćete se. Nemate se kome žaliti,nema smisla jer ne pije vode.
Niko od vas, ko nije ušao u tu zgradu, ne zna kakva je to bahatost. Ti nesretnici, koji ih služe i trpe svakakva poniženja, od raznih kurchevih vozača, sekretarica, savjetnika i savjetnica, šefova kabineta, mogu to da svjedoče. Tu vam po cijeli dan bifei na 3 sprata stalno puni. Posao? Ma ko na to misli.
@Separatist neka smo mi postali nezavisna drzhava, a to shto je ne znamo voditi, to je neshto drugo.
e sad, koliko ljudi tu radi, koliko ima poslovnih posjeta, kad se sve to podjeli, vjerovatno i nije neka cifra na veliki broj ispijacha navedenjih picha.
Vadice im to brzih dana doktori pincetama.
Ima se može se, ne može nam niko ništa....
sve neki islamski nazivi firmi..#samokažem
Žedni parlamentarci
Sabija njima treba,pa bu u termosci oni nosili kafu na pos'o.
eto novca za lijecenje bolesne djece
Bošnjak je bošnjaku najveći neprijatelj.
da vam hoce svima polenut, ckupi vam majkinu spurim!
Pa logicno da je racun za kafu dosta visok, samo se zdere i loce, ne bih im bio u kozi koliko im je dosadno...
Dabogda im Dr vadio i ne mogli svariti
Koji je najbrzi nacin pobit sve zaposlene u parlamentu, a da kolateralne stete?
Svaka čast.
ovi valjda hrane cjelu EU , pa toliki račun
a trebali bi slati hranu za Pakistan , ipak oni su nam orvi pomogli u ratu !
ovi valjda hrane cjelu EU , pa toliki račun