Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da ista znas o \"ugovaranju\" poslova znao bi da se ni jedan posao ne ugovori bez janjetine ica i pica.
Da li bi jedan srpski ministar sa Dodikovim predznacima ovako uspjesno vodio ministarstvo vanjskih poslova? ^^
Pametni ste al\' u cukur, samo znate filozofirati.
Neka ugovara, a ovima sto je krivo nek im je krivo. Da hoce vise poslova/izvoza da se ugovori. Gdje su ti nasi \"pametni\" ljudi pa da ovake poslove ugovore da citava drzava ima posla a ne da gladuje? Imamo ljude/veze vani sto ih ne iskoristimo za distribuciju i ugovaranje poslova? Samo se znate vrijedjati medjusobno a toga nema nafake!!
Mora se priznati da su Jevreji prirodno nadareni za poslovanje, da nam je malo vise Jevreja poput Svena Alkalaja u drzavi pa da imamo jaci lobi u svijetu
Jasta. Ono ugovara prodaju kuca!!! Bilo bi smijesno da nije tragicno... Ima li kakve janjetine uz \"prodaju kuca\"
A STA TI ZNACI TAJ NICK DEDERA NAM RECI...
Nikad boljeg ministra inostranih poslova nismo imali niti cemo imati!!