Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jer ja to ne zasluzujem sliku za clanak?jem me to neki sarajlija ignoise?
Aferim Sven samo tak!otvaraj sva moguca vrata i podrske,investitore i za export nasih proizvoda,samo da napomenem vodu koje mozemo prodavat Iranu i svim drzavama bliske Azije,jer je nasa voda NAJkvalitetnija u cijelom regionu.Onda treba trazit investitore i napravit infrastrukture,fabrike,poljoprivredu,mljecne proizvode itd.Ima potenicjala u nasoj drzavu na svakom nivou al nazalos nema volje inicijativa i stuktura ideja za eksploataciju i uredjaj,treba vidjet sta mogu doprinijet mladje generacije jer siguran sam da bi znali i imali dobre ideje,treba im dopustit da se izjasne i predloze svoje zelje i projekte.Bez energije i strukture nema nam naprijetka,ne spavaj vec otvraj sva moguca vraa.SAMO NAPRIJED! Pogledajte kak genocidna srbija lize cipele svim arapskim zemljama u regiji a naravno i persijskom Iranu,place genocidna srbija i moli vec mjesecima za invesicije i export svojih domacih proizvoda,jeremic gdje nije bio zato,dal da ne priznaju Kosovo dal za investicije.NAPRIJED SVEN!BiH
a dobar je meni ovaj iran. kad bi srbi gajili dobre odnose sa rusijom, bosnjaci s iranom i onim arapima, hrvati ne znam vec s kime, ova zemlja bi stvarno imala puno mocnih prijatelja u korist svih nas zajedno. ali ne, bolje je da se mrzimo i da budemo siromasi i jadnici.