Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To odjednom posjeta kad se otkrilo da je tamo zbog tenisa. Dosao covjek par dana ranije, da odgleda utakmicu, a avion i hotel na racun BiH gradjana, pa onda hajde usput da mi ne bi prigovarali malo i da ko fol posjetim nekog, iako svi znaju, pa i ti Australijanci da sam u tehnickom madatu i da vjerovatno sljedece sedmice necu biti ministar, pa tako niti se sta mogu dogovoriti, niti sta njima obecati. Cisto kurtoazne posjeta, malo da mi dupe vidi puta.
kakav jado,gmizavac..
ZAR OVAJ MUTANT JOŠ NIJE OTPERJAO U NEPOVRAT? A JEL VRATIO DOMOVNICU SA SVE PUTOVNICOM?.. A JEL JOŠ PROSIPA SVOJE VERBALNE PROLIVE PO SARAJEVSKIM KAFICIMA?
Šta kaže kako je odigrao Đoković ? Hari ljut što i njega nije poveo.
Hoću i jaaaaa!