Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je tu pobijedio koga.Albanska Mafija .Bošnjačka mafija.Sandžačka Mafija Jasno se vidi da je glavni snabdjevač bio taj miki kojeg su ubili.Kada se radi posao sa drogom onda su na veresiju daje droga pa ovaj tek kad proda tu drogu koju je dobio na veresiju isplati njenom vlasniku.Ali po pravilu oni uzmu drogu i onda vlasnikui kažu ko te jebe e onda on njih ganja za te dugove i prijeti da će da ih ubije.A onda oni da bi spasili sebe ubiju prvo njega.Tolić je bio dužan novac Turković je bio dužan novac ovom Mikiju .To je klasični mafijaški obračun.Nije jasno samo zašto sandžaklije posto su već bili skupa u toj kući nisu pobili ove ostale Turkovića .Nego je sandžaklija izdao Bošnjaku drugog sandžakliju da ga ubiju.Nebi mi bilo krivo da su ovi sandžaklije ubili Turkovića i Turkovićeve kilere i ovog Lakića -srbina To bi bio triumf pravde.A ovako desilo se nešto gadno i ružno
Imali neko cijeli video
Seljacino crnogorska mora da ti je babu odvaljivao Turcin, pa samo znas blejati Turci pa Turci.
Turci ko Turci. Kada ste u coporu onda se osilite, a kada nijeste onda ste manji od makovoga zrna. Da li znate ko je jak samo kada je u coporu??? Samo kukavni ljudi, ljudi bez morala i integriteta - kao vi Turci.
Pa ko je ovaj sa slike ako ne Turcin???? Tursko ime, tursko ponasanje - prema tome moze samo Turcin da bude.
Opet se ovaj psihopata dathedr vratio sa komentarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mama moja insistirala
Vani sve bili frajeri i mafijasi a kad su u tvorza isto pickice male!
Na vješala
Vidi se da nisi ti, pravu akademsku facu imas. Svi ste vi omastili brk na ovaj ili onaj nacin i to dobro, a sad kukate kao djevojcice. Lijepo je bilo svaki dan trositi 200-300 i vise KM siguran sam, ali dodje djavo po svoje.
Kod nas u drzavi samo "nevini" po zatvorima cccc