Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aljosa Campara obicni ublehas ovolike godine na drzavnim jaslama. Sta je dobro ucinio za ovu zemlju?
Ovo se zove Narod i pravda..
Ide Čampi na još koju poziciju.
Ma čovjek da se osigura. Pošto se mijenja federalna vlada pa da ne izgubi stolicu.
Ove Čampare su zlo, prvo komunistima lizali dupe, citaj babo Avdo a onda sinovi lizali dupe SDA-ocima. Uvije bile prodane duse samo daj fotelje. Na koliko mjesta primas plaĆu Aljošaaaaa?? ps. Asim Sarajelic je lopov i zlo kao i Fikret Prevljak. Ovo pisme radi ovih SDA botova, danas ne mozes konstruktivno kritikovati.
Ove Ćampare su zlo, prvo komunistima lizali dupe, citaj babo Avdo a onda sinovi lizali dupe SDA-ocima. Uvije bile prodane duse samo daj fotelje. Na koliko mjesta primas plaĆu Aljošaaaaa?? ps. Asim Sarajelic je lopov i zlo kao i Fikret Prevljak. Ovo pisme radi ovih SDA botova, danas ne mozes konstruktivno kritikovati.
SUPERMEN
Opet ce kreten da uzima pare od ovog naroda...
Ako cemo iskreno SDA mu sve dala prvo posao pa onda funkcije i ministarastvo i evo preko 10 godina je na buzetu i funkcijama i vi se cudite odakle mu toliki novac i nekretnine.Pa odakle pa od korupcije cijeli grad to zna i onda predze u NiP i kao neka promjena na pol sceni, ja sam prevaren jer sam radi Arijane jednom glasao za njihovu stranku i nikad vise,vidim da rade kao i SDA i zaposljavaju svoje clanove,a posebno ljude koji preziru nas prave muslimane i takvi imaju presnost,sramota.
Nove nade naravno samo nek nije SDA XD
Nema spasa ovoj državi
A ko li mu ga dodjeli... Majci mu ga dodjelim..😁
Gatački klan profitera,parazita,dezertera inače Džaferović je takođe dio ovog klana jer je oženjen čamparušom kao i Zvizdić kojem je Aljošina mater inače siva eminencija policije tetka.Svi koji misle da će ovaj ološ koji se bogati na račun naroda napraviti neki pomak su retardirani.
Campara je po meni jedan od onih do nekog perioda bio nevidljivi uhljeb, ali ga je bilo na svim funkcijama, sad je jos vise istaknutiji ... E majko mila ja promjena ...Nece ovdje nikad nista dobro biti!
ALjos Cemperaga - prvoklasni uhljebica xD
Kad čovjeka krene. 🏝️🏖️
Fuuuuuuuj