Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko si se Bakire osilio da tjeras sve od sebe,tako ti i treba smrade jedan ridjobradi.
@Hekler osilili su se oni familijarno od 92' do danas ali moze im se narod glup
@Hekler što bi vraco pozicije....narod je ga tu izabro kao asima gurbeta 🖕
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
aljosa...pa zar ti je vazniji narod od stranke...
@yeba.mene.drzava Zar ćemo očekivati da nas dojučerašnji SDA-ovci vode u bolje sutra!?
Sutra da Bakir i Sebija pređu u NiP duduci bi ih hvalili kako su došli "tobe" haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bosna nije imala gore vladare čak i kada je okupirana od, Austrougarske i Turske
Lakše se riješiti neistomišljenika nego kriminala i kriminalaca, porodični trend
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Bakir vodi muslimanski narod u nestanak. u Bosni trenutno živi oko 64% muslimana koji zahvaljući SDA imaju najmanja prava u svojoj zemlji. Kuda dalje rodjaće, i sa kime ?
Brdsko govedo
...kod komunjara je bas lahko postati moralna vertikala i postenjacina,jednostavno predjes na njihovu stranu i amnestiran si od svega zbog cega su te pljuvali decenijama...ali nije to nista novo,jer poslije 2. svjetskog rata su isto uradili sa chetaljima,amnestirali od zlocina,primili u svoje redove i podijelili partizanske spomenice...tako da nije neko iznenadjenje da su im Konakovic i Campara danas postali posteni ljudi.
Nikad Bakir nije bio tako bahat kao sada, sta zena napravi od covjeka
NAJVECA podrska za Aljosu sve dok bude ovakav kakav je trenutno. Aljosa....najveci RESPECT, ali pokusaj da ne mijenjas, odnosno da ti niko ne mijenja misljenje.
Dodje i Aljosa tobe nakon 30 godina u SDA da nas povede u bolju buducnost bez SDA. Amel Mekic, Konakovic, Campara, Kasumovic, Kukic odel i jedan da tu bolju buducnost gradi iz privatnog sektora i sto ne? Ili je ipak najbolji seltor borbe za narod, obicne gradjane?
Pa ako je karakter kako prica predat ce pozicije koje mu je stranka dala,nek sacuva koje mu je narod povjerio. A ne kao Konakovic,ostavka u stranci a premijersku poziciju nece da napusti. Ista govna
Gdje ste sada prijatelji,ko to tamo pjesmu pjeva to heroji idu majko branioci sarajeva moj bakire zaboravio si na nas zato i propadate
Sad ce klix da nas mori sa spinovanim pricama o ovom liku, a sve zbog par bijednih klikova! Ovaj lik je klixe dobio sto je zasluzio. Umislio se, osilio se i na kraju na nos sletio.
Bolje da ljulja nego da žulja, ali sad važi obratno: nek' žulja gdje god može. Zaradili su ezdeaovci doživotne robije svojim kabadahijskim i kriminalnim radnjama. Udri Aljoša gdje god možeš, nedaj im mira, nek' ih barem žgaravica muči, nek' nemogu na miru žderati opljačkano.
... i tako ode u helać i stranka i narod i država, sve zbog ote žene
Bake kako ide Allaha ti onaj Sebijin Amg