Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me zanima koji će bratić ili sestrić ući u SDA firme.
Champara, ko te nezna...
ili odjednom neki smrtni slučaj ili neiskorišteni godišnji ili trudničko na svoje i ženino ime. hahahaha
ja pozivam policiju da udje u prostorije sda df snsd hdz sdp sbb...itd itd
Cujte momci, drago mi je da ste se ovako iskupili i sve, nemam nista protiv gejeva al razocarat cu vas, stvarno nisam gej. Zao mi je, imam zenu, ozenjen sam tako da jbg.
" Mi trebamo tražiti rješenja težeći ka kompromisu i raditi ono što je bitno za građane BiH a što je sa onim n a j b i t n i j i m : "i za nas, politikante, Aljoša!"
Neka bola.. Od cega cete vile isplacivati...
hahahahahahahahahahaha baš ovi iz SDA imaju smisla za humor
@Hadvactice90 Odlično se sjećam kada je u predizbornom periodu Izetbegović doslovnog rekao: Garantiram da ću otvoriti 100000 radnih mjesta, dakle ovo je rekao bez ikakvih dodatnih pojašnjenja. Upravo danas ga slušam gdje se počeo ograđivati pričom tipa, biće 100000 radnih mjesta ali....pod uslovom da ..pod uslovom ovim .po uslovom onim, ako bude ovako, ako bude onako a ako ne bude ništav od ovoga nema ni radnih mjesta. Živa istina. I mi u Federaciji sa ovakvim izjavama smo u teškoj banani.
Boze koji licemjer..znaci campare su poklopile sve sto se poklopit moze.ispod avakog kamena oko institucija lezi jedan ovakav.
Izgleda da jedino Čović nema nikog poznatog u Finansijskoj policiji pa se jedini boji?
aljosa-korumpirani poltronski sda potrcko. Provjereno.
u pravu si. evo odsada cutim. Neg samo da dodam: svi su takvi kao u opisu, jer danas samo poltroni i poslusni mogu da napreduju na politickim polozajima.
Au koja je ovo satira..
_"Aljoša Čampara: I SDA poziva Finansijsku policiju u javna preduzeća" Vjerovat ću vam kada se riješi ko je pokrao donacije koje su pristizale u BiH, u ratnom i poratnom periodu. Kada pohapsite ratne profitere, a i poratne, vjerovat ću vam. http://www.slobodnaevropa.org/content/bih_donacije_komisija/2208665.html
ovo su se pojebali oko podjele para pa sad jedni druge optuzuju to je bagra prava
Kakav paradoks. Da stranke, pozicija ili opozicija, svejedno, daju policiji ovlasti, šta smije, šta ne. Ono, šta volim, šta ne volim, jel to. Sve jasno.
i ja ih pozivam i da vam pregledaju imovinske kartice i da se vidi kako ste sve to stekli, mafijo izetbegovica
Dobar komentar!ja sam se juce frapir'o da krezava zelena banda ni "utakmicu ne gleda".Tol'ko su napali na "nasu stranku",da sam pomislio da joj je Dodik pristupio.
Nece jedinstvenu BIH,to je glavni uzrok takvog ponasanja,bagra naucila na fildzan.A za potrovanu djecu,to je spin,jer je prvi rodjak vlasnika dobavljaca Hasan Cengic koji je tek izabran za predsjednika IZ,afera im u ne vakat!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ko ce ovim stati u kraj, tradicija i iskustvo je cudo :-)
Samo polako, mi narod BiH ima strpljenja, zivjet cemo vjecno!