Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajde ba bitno je da je nas Camil novi nacelnik sa ovih 1400 glasova iz federacije i 500 iz inostranstva,koji treba da pristignu a i bez toga vesna je krsila pravila i trebala bi bit odmah diskvalikovana
Al ce neki da izdobijaju srcke, bice cak breaking news. Sa Dodikom i Kusturicom, uzroci broj 1 i 2 u Fbih za srcane udare, do konacne pobede.
@srbIN Ti bi radije da nacelnik bude kriminalac iz reda Srpskog naroda,ali izgleda da ce bit kriminalac iz reda Bosnjackog.
Званични резултати за начелника Сребренице: Ukupno važećih glasova 6835 Nevažeći po drugim kriterijima 81 Ukupno nevažećih praznih listića 104 Obrađena biračka mjesta 23/25(92.00%) KOČEVIĆ VESNA - KOALICIJA ZA REPUBLIKU SRPSKU 3127 45.75% ĆAMIL DURAKOVIĆ - NEZAVISNI KANDIDAT 2548 37.28% RATKOVAC RADOJICA - NEZAVISNI KANDIDAT 1160 16.97% Извор: izbori.ba Значи ЋАО