Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza je jer federlni organi ne kontrolišu desetine enklavavu kojima vladaju vehabije.
Koja je ovo lopuža, prije rata, u ratu posebno, a ni posline rata nije ruke u džepovima drž'o ... ! ? !
Neces zivjeti 1000 godina Bakire II Tolike nekretnine i sinove obezbjedio, mene bi bilo stid se pojaviti u javnosti...Svjedok sam da za jednu vilu mjesecno uzima kiriju 10-15 milja A ja ni posao od 700 KM ne mogu da dobijem.
I to na lokaciji velika aleja, opasna rezidencija
Jony poštenjačino, šta to po tebi treba radit ... pustit lopuže da i dalje kradu i pljačkaju, jer poBogu, eto, samo djecu svoju osiguravaju . . . !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko ovu spodobu upita za zdravlje?
Kako da izgradis sistem kad su zlikovci srbocetnici u svim strukturama vlasti i zele da razore drzavu Bosnu,e sad neko nek mi kaze da nisam u pravu,a svjedok sam agresije i terora srbocetnika sto od 90-setih i nakon toga evo punih osamnaest zadnjih godina .!
Jarane da samo znate sta ovaj ima od nekretnina i miliona, kako mu je samo SDA valjala i ratno stanje
Naravno da ne bi, nece ni biti.
A da je jamio vrecu krompira, garant bi Zenice vidio...