Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ničija do zore nije goriva, pa ni tvoja Alisa
gorila
Pravda je spora ali dostizna
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pravda!
Naivan si, jel mislis da ce neko ovdje ici lezazti za ubistvo??? Nece, nego samo za prikrivanje, uspjesno, dokaza.
kao prvo, i na ovu presudu ima žalba , pa ćemo o tome tek kad se i to riješi, a drugo, opet ostaje pitanje ko je i zašto ubio Dženana , i po čemu je tako bitan i moćan da ga gomila likova krije , i po svemu sudeći, na kraju će i zato odležati .Dakle, ostaje i dalje :KO JE UBIO DŽENANA?
Super, neka robijaju oboje, realno kazna je mala, al eto, kazna je, nadam se da će što prije iza rešetaka oboje. Hoće li sad konačno neko da kaže ko je ubio momka i zašto?
Pisete ovdje "Pravda"... Kakva Pravda bolan? Znaju ime zločinaca, skrivali dokaze, lagali, i na kraju dvije i pol godine zatvora, eto ih vani za godinu. A mlada osoba je mrtva
Sječaš li se pekare u koloniji, kad mi uze stoju u weceu
Memic zahvaljuje tuziocu Kajganicu, a i on dobio krivicnu prijavu. Otac i kcerka za djelo prikrivanja i unistavanje dokaza za ubistvo u zatvor. Kako su spavali svih ovih sedam godina, Boze sacuvaj i sakloni.
Cuj imaju pravo zalbe. Ljudi nista od ovoga, zivi bili pa vidjeli.
Sta je tu cudno, pa svi imaju pravo na zalbu, oduvijek.
Napokon,pa zar je trebalo ovoliko vremena da prođe i da bi se dokazale prljave radnje ovih osoba x,strašno da strašnije ne moze biti.Al najbitnije je da se dočekalo i malo te pravde
Ovom presudom su pravosnažno oborene sve laži i gluposti Memića i Ferageta. Zijad Mutap je pravosnažno oslobđen jer nije vodio nikakvu kriminalnu grupu za zataškavanje ubistva, što znači da nema zataškavanja a ni kriminalne grupe, snimak sa hotela Kristal nije relevantan, Ožegović nije kriv, Barić nije ni trebao izuzeti potkošulju, jer nije relevantna, doslovno oborena sva teorija zavjere o zataškavanju..
Lik napravio account samo da bi mogao pljuvati oca stradalog djeteta i siriti SDA propagandu. Cim oni botove salju da ovo okrecu, ocigledno je da nesto ima tu i da je SDA upletena
Nes' *ebat' bolan. :D
A ko ce da odsluzi kaznu za ubistvo? Ovo je samo da se zataska glavni krivac!
Alisa treba da odgovara za ubistvo, posto je dokazano da nema amneziju. Njen babo za saucesnistvo.
BITNO JE DA JE MURIZ POHVALIO GLAVNE TUŽIOCE G. TADIĆ I KAJGANIĆA, KOJI OFANZIVNO SVE VRIJEME GURAJU SH. AGENDE KROZ TUŽILAŠTVO. PA JE POHVALIO TUŽIOCE HASANSPAHIĆA I ČAMPARU KOJI SU VIŠE IGRALI ULOGU MURIZOVIH ADVOKATA NEGO NEPRISTRASNIH TUŽITELJA - A ZA OBOJICU SE ZNA DA GURAJU TROJKAŠKU AGENDU. MURIZ JE ZAHVALJUJUČI POLITIČKIM MENTORIMA POTPUNO PROMIJENIO STRUKTURU TUŽITELJSTVA, ŠTO JE APSOLUTNO POLITIČKA AGENDA.
S obzirom da je amnezija lažirana i da se sjeća ubice jer je se susrela sa njim oči u oči i očito zna ko je ali neće da kaže trebala je dobiti veću kaznu pa bi možda nešto i rekla.
Koja pravda? Djevojka osuđena da bi se zadovoljila javnost. Pa ovdje nema osude za ubistvo, ko je na kraju ubio Dzenana? I koliko vidim drzava se nije tresla.
OVO JE ODAVNO POSTAO POLITIČKI PROCES. NOVI SUDIJA JE IZABRAN TAKO DA SE PO NAREDBI MARFIJA (ISTO KAO I U SLUČAJU RESPIRATORA I NOVALIĆA) MORA IZREĆI NEKOME OSUĐUJUĆA PRESUDA. UOPĆE VIŠE NIJE VAŽNO ŠTO SE NE ZNA KO JE UBICA (AKO ĆEMO PRAVO ZNA SE: TO JE ROM LJUBO SEFEROVIĆ ALI OD NJ SE ODUSTALO) JER KAKO ĆEŠ OD ROMA PRAVITI POLITIČKI PROCES. MURIZ JE I SAM RADIJE ZAIGRAO NA OVU OPCIJU JER JE I ON POSTAO POLITIČKI FAKTOR KOJI POSTROJAVA STRANKE U KS.
zar ne bi onda bilo lakse da Alisa kaze da ga je Ljubo ubio? sto bi se bojala da optuzi nekog jadnika?
strašno