Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud Tihić u SDA :)
Alija Tihić jedan od brojnih nesposobnih kadrova SDA, nisu se mogli sa snijegom nositi, kako da se nose sa gorućim problemima nas građana ove napaćene naše nam domovine. Vidim Vlada Federacije na čelo Federalnog hidrometeorološkog zavoda imenovala Almira Bijedića, vjerovatno rođaka misnistra Bijedića. Toliko o nesposobnoj , nepotističko - koruptivnoj Vladi na čelu sa SDP - om i SDA -om. Dohakat će njima Fahro ubrzo !
U pravu si, pa posljednjih 20 godina gledamo nesposobne kadrove na rukovodećim mjestima, a isti nisu sposobni biti ni obični mutavelija u mjesnoj zajednici. A kada je u pitanju sadašnja Vlada i ministri u njoj koju predvode kadrovi SDP i SDA, svi indikatori pokazuju najgore rezultate ikada. Zato kažem da si u pravu, a kad je Fahro u pitanju, pa on je jedini ministar ispred SBB -a, definitivno najkvalitetniji kadar i stranka u BIH.
Na celu SDA poslije Alije dobismo Tihica, pa bio bi red poslije Tihica da dodje Alija. Potrebno je postici kompromis i na celo SDA dovesti Aliju Tihica.
Mozda Bubicu iz "ekspertne vlade KS", on je ekspert...
Nevjerovatno koliko je ovaj covjek bio neaktivan u CZ i koliko su puta zakazali, a nista nije odgovarao.... Jbg tako to ide kod nas
to ti je tako kad si jedan od clanova kriminalno lopovsko koruptivne organizacije zvane SDA i kada slijedis lopovsku ideologiju vodje ove organizacije alije balije imzetbegovica
Zayebano mu brate, i ime i prezime....
SDA-ovsko pravo
dossta mu je i dovoljno bilo da obezbedi svoje pra pra pra pra unuce.
...turčine, bolan, što smijeni čovjeka :))