Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li u Sarajevu ulica Ratka Mladica? U Bugojnu ima sultana Ahmeta, valjda je to jedini grad koji ima ulicu po svom osvajacu zlocincu
A zasto mislis da ce takvi kao sto si ti biti zaboravljeni..varas se! Alija je samo jedan u nizu branitelja Armije BiH koji stradaju da bi se krupne ribe sacuvale..znas covijek koji je branio svoju zemlju, rizikovao svoj zivot svjesno ne moze biti zlocinac..a od te iste drzave na kraju bude izdan..kad je imao priliku da ide iz Bosne za vrijeme rata, ostao je da se bori za svoju zemlju...Da je Bog do otisao...sad bi bio rahat s svojom djecom..Jadno je sto ta drzava radi za one ljude koji su svoje zivote rizikovali da bi mi danas normalno hodali ..zivjeli..
Ma zar su pripadnici Armije RBiH pravili zloč.ine??? Pa zar to nije vojska svih naroda u BiH??? Meni tako pričaju godinama, pa ja povjerovao? Objasnite mi, molim vas!