Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad zatvoriti i onoga sto ga je pustio u istu celiju!
kada se klupko odmota,neće biti mjesta za sviju,...
@BiHer Nitko ga ne hapsi jer velikomuslimanske političke presude RH ne priznaje...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
DAJTE GA ZAHIRAGIĆKI DA GA PUSTI JER NEMA OPASNOSTI OD BJEŽANJA
SDA--- MAFIJA
Đe si kreno jarane.. Komplet SDA u ćuzu š njimeee
Pocelo je . Krenuo i muslimanski put ka katarzi .
Pratiti sljedece rijeci :) SLUČAJ FRIGOS - OBRAZAC ZA ORGANIZOVANU PROPAST BH. PRIVREDE
Posao da prosi u Italiju..
do Nove Godine opet vani. ..
I sudiju koji ga je pustio na slobodu odmah zatvoriti!
Ko je sad pak ovaj? Kujiš ono e
ko se nije skrio, magarac je bio... moj Ale pravi si magarac!
Jesmo glupi, svi mi. I ja i ti i svi. Šta sebi dozvoljavamo
Kažu da nije uhapšen i da su to samo špekulacije??? http://www.avaz.ba/clanak/268529/zagrebacki-advokat-milko-krizanovic-za-avaz-alija-delimustafic-nije-uhapsen-u-hrvatskoj
Jedni pisu uhapsen u Rijeci, drugi da je uhapsen u Karlovcu, treci da nije uhapsen u hrvatskoj cetvrti da nije uhapsen nikako peti da je na tajlandu...Ovde je sve zrelo za zatvora, od sudija, tuzilaca, kvazi novinara koji mogu pisati i srati sta zele...Tuzilastvo hapsi pa vrsi istragu sto je smjesno pa onda kazu nema dokaza kako ce i biti.Onda na kraju nikome nista ako nisi kriv traze sta god da nadju ako nemaju onda te puste nikom nista.Cirkus!
E sad treba tržiti izručenje i one kuje Leile pokrali državu pa da pobjegnu mamicu im kurvinsku
SUdiji Adisi ZAhiragić 7 dana da nađe Alijinog Jusu Škrijelja ili da ona zauzme mjesto u pritvoru. Ili nek se ne vraća iz Hrvatske ko kolegica Lejla. Neće više kriminalke sa sarajevskog suda pomagat kriminalcima. Užasno je ako su Alija Delimustafić ili Juso Škrijelj vlasnici CIDa koji je kupio FDS pa su pušteni iz pritvora da izvrše transakciju za FADILA da bi se prodajom CIDa mogle deviznim štedišama isplatiti ulozi koje im je SDA pokrala 1992. I HDZ i SDS !!
U doba komunizma je bila zakonska odredba da ako maloljetno dijete počini krivično delo roditelj ide u zatvor !! Danas kao kanton Sarajevo je nemoćan pred maloljetničkim kriminalom ! Ono kao nema zakona !! Ah lijepi komnizam, haj nek kod Kim Jong Una neko bude kriminalac a ne njegov omladinac !
Ministarstvo pravde bi trebalo pocistiti malo Kantonalni sud u Sarajevu, mozda bude bar malo vise pravde.