Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mashala hanume. ko da nije ni jedno rodila. ili mu je ono najstarija kcerka?
Ako je plavka mama, moze se reci dobra mama!
.......
Ne moze toooo, ne moze tooo. Ne! Ne moze tooooo.....
CESTITAM RODITELJIMA . OVO JE JEDNA OD NAJLJEPSIH VIJESTI DA SAM PROCITAO U POSLJEDNJE VRIJEME. OVO JE STVARNO TREBALO DA BUDE UDARNA VJEST MNOGO JE VAZNIJI NAS NATALITET NEGO KAKVA JE FORMA DZEKE IL RONALDA . NA MLADIMA SVIJET OSTAJE. .
Ne dajete ni vi iskljucivo Slavenska imena. I vi dajete Grcka i Latinska imena. Ako mislis da su Ivana, Katarina, Nikola, Marko, Anastazija, itd. Srpska ili ti Slavenska imena grdno se varas. A Armin je Njemacko ime btw.
To zijo, ko joj nebi zabijo....
ovaj zijad pravi maniak kako ga stid nije vise djece praviti
Od koliko zena ?
...halal vjera Zijo, što si ga zabijo !!!
ma sta me briga
Svaka cast Sipi. Taj covjek se bar bori za svoju porodicu i rinta na sve strane od jutra do mraka da bi ih prehranio i obukao.. Pozdrav !
E sada kada sam ovo procitao,mogu mirno da spavam ,disem i da zivim ! Toliko je to bitno ,nemate pojma ,senzacija od vijesti ! Presretan sam ! Na kraju me muci samo jedno ,dali je ovu vijest objavio BBC i CCN ,ARD itd.. ako nisu objavili ,to je prava bruka ,katastrofa za svijetsko novinarstvo !
srpska imena italijanskog porijekla:marko,jovan(dzovani),pavle(paolo),mitar(demetrio),ilija(elia),jelisaveta(elizabeta),katarina,...nije nas problem sto ste losi vojnici,pa ste nakupili jeda na svakog zivog.selam od janjicara,srpkinje su mi specijalnost.
Sipa ne silazi sa mlade,ko siroce sa tresnje !
I nigdje nema imena majke koja je rodila to 7 djece. Aferim \"novinaru\".
Poruka gospodinu Zijadu Sipovicu...nemoj stajati na desnom krilu...treba nam kompletan tim sa rezervama. Sretno i znas gdje su nase prostorije. Mi trebamo mlade talente, a sigurno to jesu jer im je i babo dobar sportista. Cekamo te....Sretno u novoj 2012 - Bakir Dautbasic - Baso