Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehehe boli istina a? sad bi vi da svi lazu kao vi nece posteni Egipcanin da laze...pa bi vi sad da Izrael bombarduej Egipat e kakva ste vi mraka, pa to svijet nije vidjeo!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PeosiIIcAp4
\"Svi izvještaji UN-a su govorili o teškoj i bolnoj situaciji i o naglom padu životnog standarda, te teškoćama u svakodnevnom životu stanovnika grada, i o nestašici svega što je nužno za život - hrane, lijekova... Također su pisali o strahu što se vidio na licima ljudi koji su osjećali ogroman strah od snajperista\", pojasnio je Ali Abdel Razek. Pa nije baš svima u r. Atu pao standard života. Neki su stekli zlatne kašike koje su dr. Ugima obećavali, većinom oni koji su puškom oteli od komšija...
mjenja se historija lagano
Doci cu ja da te pitam sta je pad standarda i sta je gradjanski rat.
Ovaj egipcanin je radio u UNPROFOR-u a zna se da su bili pod komandom anglo-cionisticke bagre! Ovo svjedocenje je lazno! Dnevnici Ratka Mladica ce otkriti pravu istinu,a oni su vec u Haagu! Prava priroda velikosrpskog fasizma i hrvatskog nacizma ce doci na vidjelo! Abdelu, koliko ti je neki Yehuda Goldstein ili Avram Goldberg platio da stvaras novu Palestinu na teritoriji Republike BiH??? Sram te bilo,majmune potplaceni!
Jado.vane sinja kuka.vice zar se jos nisi okacio o radijator, nego i dalje cmizdris u Hagu??? Zar ne znas d po Palama plju.vaju za tvojom djecom i unucaima i vicu: \"Eno pas.cadi od one kuka.vice i izdaj.nika Jadovan akoji je citav rat svercovao s Alijinim mudza.hedinima hranu, lijekove, alkohol, cigare, dro-gu, oru-zje i muni-ciju.. Zar se ne sjecas ku.kljo kad te Bilja upita\'STA CES RADOVANE KAD NAROD SAZNA DA PRODAJES ORU-ZJE MUSLIM-ANIMA U SARAJEVO\" ti odgovori ko iz pus-ke: \"KO JE.BE NARODU MA-TER\".. NAROD PAMTI JADO-VANE, NAROD NE ZABORAVLJA, ZATO VEZI MASNU OKO VRATA KAD SI ZIVIO KO P.A.S BAR UM-RI KAO COVJEK..
Ne rodi se veci vl*ah i ce*tnik od onoga kojeg je rodila majka bal*inkusa.
Za koga radi ovo tužilaštvo u Hagu??? Kakve to oni svjedoke dovode?Meni više izgleda kao odbrana optuženog za ratne zločine.
i tako tri i pol godine? I on to zove padom standarda, a i ovaj sto je fol bio svo vrijeme u sarajevu pa mu je to objektivno, bravo!
a granate po redovima za vodu i hljeb?
Pad standarda, nije bilo hrane i lijekova, a voda, a struja, a plin, a grijanje, a granate??
ali m. ti je.. i tebe izrael kad j enapao jeli se radilo o gradjanskom ratu?
Ja sam bio u Sarajevu svo vrijeme, zaista objektivno svjedocenje
http://www.youtube.com/watch?v=HT8Aj65WEas