Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni kad prijavis korupciju budes krivicno gonjen jer si nezakonito snimao, a Tegeltija i svi njemu slicni su naravno na slobodi
Nema covjeka da ga ovaj advokat u g*v** nije uvalio
@paranoican druze on je dao mito i to je zakonom kaznjivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cirkus, ne daju čovjeku da kaže što zna....
ja,i kome se onda obratite.kolac u ruke narode
Tegeltija nije ni tražio ni uzeo novce ..zašto bi onda bio odgovoran
znači,narod stvar u svoje ruke.
Ovo kako po tuziteljstvu Alesevic je trebao prvo da upozori Pandzu i glavica da ce biti snimljeni jos da najavi TOON AKCIJA.Stop,nevalja,sijeci.Hajmo pnovo.
@KulinBanovani ti očigledno nikad nisi slušao a ni razgovarao sa Nerminom uživo da bih neke stvari znao a vjerovatno si u nekoj od stranki kao sto sy SDA i SNSD pa ti je mozak velicine atoma (ako znas sta je to) dođi u Kladušu pa vidi da li je Nermin glup i da li je sam sebe razotkrio. Covjek je dobio priznanje za top 5 firmi u BiH a ti se nasao pricati. Poklopi se i suti
Ma kaze u mene komsija lijepo, ako se ne utopis u ovu nasu BiH utopiju, nema te nigdje, stas drugo, kaze komsija, ne bih ni ja ali kad svi drugi tako onda i ja...Ha ja, valja, stas, takav vakat doso.
Opomena svima,da se niko vise nebi usudio prijaviti korupciju
Pa što njega tegeltija nije optužio za pružanje mita da je to uradio opro bi se a ovaj bi se provalio :/
Frajer je dao mito i nakon nekiliko mjeseci objavio snimak po zakonu je krivicno djelo i davanje i uzimanje mita ovo je klasicni autolol
Gospodjo Tadic, cilj nije boriti se protiv onih koji prijavljuju korupciju, vec protiv onih koji su korumpirani, a snimak koji smo vidjeli , jasno pokazuje da je to Tegeltija.
trebao je ovo alesevic mudrije odigrati. sve razumijem da je covjek ocajan i izgubio svaku nadu u sistem, ali je izgleda zaboravio kakav je taj sistem kada ga neko sa vana napadne. onda odjednom pocinje "vladavina prava" i postupci se vode u rokovima i slicno. to samo pokazuje da sistem postoji i sluzi da zastiti sam sebe - odnosno njegove nosioce, a za obicne ljude tu nema mjesta.
Kada se ovo pročita čovjeku se zgadi sve. Ovo je tako jasno da bi dijete u prvom razredu znalo reći ko je u krivu i samo dokazuje koliko nas prave budalama. U stvari, mi to i jesmo kada dopuštamo pravosudnoj bagri da radi to što radi. Ma fuj..fuj..gadi mi se sve.
JAVNO JEBANJE ZDRAVOG RAZUMA U MOZAK, A NAROD ŠUTI I GLEDA ŠTA NAM RADE... ILI GA NE ZANIMA ŠTA NAM RADE ILI NIJE SVJESTAN ŠTA NAM RADE
Nounar, ministar, direktor i ambasador sad ga tapšaju po leđima "nek si ga, Nermine!", a već su pustili vodu za njim.
Pomješale se babe i žabe u glavama tužilaca i sudija - VSTVU. Tačno je da im treba suduti i presuditi. Žalosno je da nema smrtne kazne. Neboje se ničega - jer ih trojka na vlasti štiti kao međede!
Sva sreća pa i ovaj Alešević ima pare da plati dobre advokate tako da se ne sekiram puno ni za njega ni Tegeltiju. Ovdje ako imaš pare za advokata sudovi ti ne mogu ništa. Žao meni malog čovjeka., sirotinje i radničke populacije na kojima sudovi pokazuju mišiće, a što je žalosno za državu koja sebe naziva pravna.