Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drži se ti momčino škole i gradi svoju budućnost, a prošlost nek ostane sramota onih koji su je takvom kreirali. Ti nemaš čega da se stidiš.
Alo kralju majku moras da upoznas i da je poljubis u celo, ma kakvo celo u nozne palce, majka je sveta idi je nadji i pokloni joj se molim te. Pa nije ona kriva sto je tako bilo a eto imas sve zar ne bi volio majku pomilovati po licu...eeee
Druze postoji nesto sto se zove carina i tokovi novca. Bez obzira sto je tvoj, zna se koji iznos se moze iznjeti i unijeti u zemlju bez prikazivanja porijekla i placanja dazbina.
Treba razumjeti i majku...
Svako dijete voli svoju majku.. mislim da on zeli njeno prihvatanje.. Ne zeli biti odbacen.. Opet..ona u njemu moze vidjeti silovatelja.. a zna da nije on kriv..ali to je jace od svega.. tesko... stvarno teska sudbina..gledao sam bas neki video o njemu..bas je stasao u zdravu osobu.. Ali vidis da zeli njeno prihvatanje..
Dobro je xxlenaxx rekla, njegovi pravi roditelji su s njim. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jiao - nekako: stvarno si JAO, sjedi jedan! nacin zaceca je bolan u ovom slucaju, sto i dalje nije opravdanje jednoj majci da svoju bebu jednostavno odbaci. dijete ne moze biti krivo nikome, ni za sta. mladic je, na srecu, odrastao u zdravoj porodici, zivi svoj zivot punim plucima i to je konacno nesto pozitivno u ovoj napacenoj zemlji, zelim mu mnogo srece u svim sferama!
Alen, ne lici na poćetnika.
bez oca se moze zivjeti ali bez majke je zivot jednostavno nepotpun
Mnogo mi je zao. Bog neka bude uz tebe hrabri momce i oprosti majci i upoznaj je. Bilo je njoj mnogo tesko. To je uzasno sta joj se desilo, oprosti joj sto te ostavila, upoznaj je i budite zajedno do smrti u sreci i ljubavi !!!
Sto se ovaj/ova jiaougulan naklatio/-la s komentarima na ovaj clanak? Ovo garant na ovaj nacin racionalizira neke vlastite potisnute frustracije. Pored toga, Alena treba pustiti na miru, covjek ima svoj zivot i ne treba mu ovakvim eksponiranjem sipati so na ranu...
po svim zakonima klix je bio duzan sipi predati podatke ovog okota sa nickom francek. taj okot kuje pise bolesti i pominje postojanje nekakve "vojske" vrs. to uopste nije vojska nego lojava bradata, veoma smrdljiva banda zvana četnici. ta banda se samo prvih mjeseci izivljavala na zenama, djeci i vezanim muskarcima. kada su nesrbi nabavili pištolje i praćke ta lojava banda je bjezala ostavljajuci za sobom i ranjene i tenkove. ta banda bi izgubila rat da je samo svaka zena imala makar noz u ruci jer se četnik plaši i djeteta sa praćkom. kada su moj otac i amidza, zajedno sa ostalim herojima Armije BiH, oslobodili ozren i u tuzlu doveli nekoliko hiljada četnika (drugi dio je prebacen u zenicu), ja sam bio jedan od onih sto ih docekali. zaista nije normalno da (ako tako mozemo zvati cetnike) mogu da smrde jače nego stoka
Ovo je samo za reci nedaj Boze nikome,Alene mozda je naj bolje staviti tacku na to sve,ali moras da razumijes i biolosku majku.Ti si zacet na taj nacin na koji jesi vec i taj nacin je zlikovacki.Vjerujem od 100 zena sa tom pricom bi njih 95 isto postupilo Zena koja te rodila jednostavno te nezeli Nezeli ni da se vraca u tu 92-gu Zena vjerovatno ima svoj zivot i nezeli da se vraca nazad Postuj to i stavi tacku na to Tebi i majci (bioloskoj) zelim svu srecu ovog svjeta A tvom ocu(bioloskom) zelim dug zivot i mnogo patnje i bolesti Govno cetnicko
Svaka cast momcino! Na zalost to je tvoja sudbina ali vidi se da si hrabar momak koji ima svoje ciljeve u zivotu i samo nastavi da uzdignute glave hodas jer ti se nemas cega da stidis. Majka je majka, to je nesto sto trebas da najvise pazis i njegujes na ovom svijetu dok je imas ali tvoja je situacija jako komplikovana i ja ne znam kako bi se iz nje izvukao a ti si to uspio i SKIDAM TI KAPU!
Tužna mu je priča ali ne znam zašto je ovoliko po javnosti razvlači...
A jel je razvlaci On il novinari? Sto si toliko glupa? Nadam se da se bolje karindzas nego sto mislis!
A razvlače je oni kojima to odgovara, novinari.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eeeh, moj Alene ... moja Foco...Neke rane nikad ne zamlade!
šta pričaš ti jebem te u ta usta žvaljava
Alene nek ti je sa srecom u daljem zivotu, ali neke rane je mozda bolje ne dirati.
ovo je tako teska situacija ali nisu tu jadna djeca kriva sto su dosla na svijet na nezeljen nacin hvala bogu ovaj momak je postao dobar covjek neki to nisu ali ipak on je njeno dijete kako ga je mogla ostaviti i jos gore ne zeli ga ni sada vidjeti.
Zamisli da te siluje neko....dobro zamisli...i to neko ko ti pobio pola familije mozda roditelje itd!!! E onda vidi bil ostavila to dijete ... Ni jedno ni drugo nisu za osudu!
ares ja zenu ne osudjujem i ne dao bog nikom tako nesto da se desi ali puno takvih zena je rodilo i zadrzalo tu djecu i jeli sada njih treba osudjivati zbog toga ali mislim da ga je trebala vidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)