Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek je covjek ziv i udrav sve ostalo je nebitno..
sezona lova gotova a Alen pozelio čeke i lovačke kuće
Otisao lik da se odmori malo od svega, samo nek si ziv i zdrav.
komentari off
Licno poznajem osobu. Zgrozi se kad vidjoh njegovo ime ali hvala Bogu sa dobrih krajem.
Je li lik neuracunljiv?
Jbt samo kod nas "djeca" od 25+ žive sa starcima a starci ih kontrolišu k'o da imaju 10 god. Pustite ljude da dišu, da žive kako hoće. Muškarci imaju bar malo slobode a žene su zatvorene u kućama dok ih pokop ne odvuče (govorim generalno, tokom pandemije i treba svi da ste u kući ili negdje u prirodi bez kontakta s ljudima)
Pandemija svima tesko pada.
Vidiš da je merhametli faca ima dušu.
Tako se i meni desi kada popijem koju više, zato sam i prestao sa Alkoholom i posvetio se vjeri ateizmu.
Ejs posvetio se ateizmu. Kako to fercera, živ i zdrav bio? Ja sam cijeli život ateista a nikako da se posvetim tome ono pravo. Pa de objasni bratu kako ide to ako ti nije šta.
@HejBa Ma brate trebao je da bude fazon, kao ono kad ljudi se ostave poroka pa se posvete vjeri. Lijepo je da nas ima, mada sam više agnostik ali eto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek si ziv i zdrav
Sta mu je bilo
Popio koju više
Pa zasto je otisao u Hitnu to me interesuje. Sta mu je bio sta se desilo. Brine me zasto je covjek mogao nastradati. Nismo svi idiotti kao ti