Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monku svaka cast, ali obecanje gradonacelnika da ce nekog primiti na radno mjesto bez konkursa je materijal za tuzilastvo!
Nazalost takva nam je drzava. Bez obzira na znanje i kakvu skolu imas posao dobiti neces bez veze. Zato masovno izvozimo visoko obrazovanu omladinu. Da nam je ko drugi kriv nije, sami smo sebi ovo stvorili.
protestujes i zaposlis se, vidis da klix spasava narod :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zasto ga ne zaposle u bh telecomu,kad moze musin brat iz bihaca raditi u sarajevu moze i ovaj momak iz gorazda koji je sigurno regularni i sa dosta muke zavrsio fakultet
Iskrene cestitke Alene
Moja supruga je Magistar Prava,a slijepa je od rođenja i 100 % Osi.Pored toga bila učenica generacije, pa 2 zlatne značke ,pa položen stručni upravni ispit,pa odrađen pripravnički staž u Kantonalnom Sudu u Bihaću itd.Već 8 godina bez posla jer korumpirana đubrad u Bihaću i Usk nema sluha za njeno konačno zaposlenje.Pored toga I ja sam 90 % invalid sa Cerebralnom Paralizom i imamo dijete od 2 i po godine,još smo podstanari dugi niz godina.Iskrene čestitke Alenu.
Ovako se u BiH kupuje socijalni mir…
https://vm.tiktok.com/ZMRLsN4JW/ Kad ce medije o ovome pisati
Cestitam HVALA MEDIMA STO SU OBJAVILI
Bravo legendo! Svaka čast na borbenosti.
Kod nas na zalost moras sve na neku silu..
koja zavist i ljubomora u komentarima... nikakva štela a ni bez konkursa nije zaposlen uostalom, kao da bi načelnik uradio takvo nešto. Momak čita komentare. Dovoljno mu je težak život kao invalidu, de mu i vi ovo malo radosti pokvarite. sretno dragom momku, dragi Bog mu dao što mu je potrebno amin.
Mašallah!❤️ Sretno vrijedni mladiću!
momku treba pomoći bez daljnjeg, a načelnika propitati tužilaštvo
ljubomora je cudo bruda
sto se nije kod privatnika kao magistar prava zaposlio
ljuuubooomoraaaa
sto se nije zaposlio kod privatnika :D
zaposlili bi se i vi da protestujete ovako javno i da klix objavi, treba muda imat za to, vi necete da se izlazete zato cete ostat na birou . Sve ima svoju cijenu.
magistri prava i ostali studenti u FBIH na aparatima
Bravo