Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE CE CENGIC U ZATVOR NEMA SANSE
RAdi prostitucije bio dvije godine u zatvoru ??? Jel ovo neka zajebancija ??? Pa svi bi parlmanetarci trebali završiti u zatvoru !
Obicno su djeca od guzonja statisti u nekoj od akcija jer se dobro placa..
http://www.faktor.ba/vijest/zatrazen-pritvor-za-18-osoba-poznat-identitet-svih-uhapsenih-u-akciji-praznik-241111
I onda nekome sporno kad omladina fata maglu preko granice.
Navodjenje na prostituciju? Onda razumijem prezimena Di-Dick… Puskic… ali El-Kez mi je malo nejsan
Sta se sramotite sa hapsenjem, odma prestati sa hapsenjima, sta vrijedi uhapsiti kada ponovo te iste pustite, jos morate platiti ostetu za hapsenje.
Ko je sudija a tuzilac ? Da pocnemo pisati recke !
ili sve ovo rastjerat
Pod kojom osnovom su pusteni???
jos ce i ostetu naplatiti...hahahaha al opet nisu oni krivi kad se sve moze platiti i hvala ti bize pa ne zivim vise u BiH
Nista novo puna je Bosna ovakvi statista udju na jedna vrata,a izadju na druga..
Opet se vracamo na sudski sportski ribolov.Uhvati,izmjeri,izvagaj,uslikaj se i pusti.Nebi me ubrzo zacudilo i ovaj monstrum Sejfic da bude pusten da se brani sa slobode.U ovaj sudski sistem i sposobnost moze se samo urinirati ko u wc solju jer su bukvalno na tom nivou po znanju i sposobnosti
Opet Sudija uzeo pare i svi sretni
Nas kazneni sistem je kao sportski ribolov. UHVATI SLIKAJ I PUSTI.
kriminal se isplati