Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki borci a kada treba doci kod suda udaljeni su 100000km od granice
Previse je zla nanjeto Bosanskom narodu po najvise Muslimanima,,,Istima je da se svugdje u svjetu najvise mrze Muslimani,,,drugi mogu biti sve dok Musliman ne moze biti rahat u svojoj kuci, istina je da se peder,,ubica,narkic diler silovatelji itd mogu kretati normlano svugdje ulicama ,,ali musliman pojavom na ulici je odma terorista,,jbg ko nam je kriv sto se djelimo i bacamo hljagu jedne na druge zbog prodani dusa,,,mnohi kazu da je muslinski dio Federacija,,et ja sam musliman,,nisam nigdje dobro dosao,,otkaz,odbijenice kazne prjetnje itd,,pa koje ja to pravo imam ovdje,,,Gospon Hodzicu ne mojte samo odustajat od svog plana za sve mora biti pravda,,samo se treba mnogo oznojiti ,,ako nasi nemogu ima svjetski sud,,,,
ma ne treba nam ni Toni,ko me hebe mater, nek zlotvora oca dovede nazad pred lice pravde pa cemo razmislit'...
Traži, traži pa ćeš naći...
Tadija Šunjić legenda ... Ma mislim legenda jer ima sina odličnog nogometaša 😂😂😂😂😂😂
Iz ustava FBiH (isti princip se primjenjuje i na tužioce): "Sudije sudova Federacije neće biti krivično gonjeni niti odgovorni u građanskom postupku za bilo koju radnju učinjenu u vršenju svoje funkcije." Jbg.
tt-jca za pas,pa za njim,lave.samo tako se moraju počet stvari rješavati.
krvna osveta za poznatog počinioca je zakon.
U hrvataskoj će dobiti kaznu svako jutro 20 očenaša i jednom godišnje tri sata dobrovoljnog rada...
vlahi I vi ste izdali vjeru pravoslavnu! Bar vi poturice nemate moralno pravo nikome govoriti o izdaji!!!