Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ojj, jes gadna
Luda*
Luda*
Dodik steze obruc oko svih i trazi nacin kako omraziti opoziciju u ocima gradana....
"A predace brat brata na smrt i otac sina, i ustace djeca na roditelje i pobice ih i svi ce vas mrziti imena moga radi. Ali, koji pretrpi do kraja, taj ce se spasti."
Čemu minusi. Zar su vam Isine riječi tako mrske. Šta bi muhamed rekao na to?
džaba svi ste istiiiii...svi ste ista govnaaaa :)
Milfača.
Serif Konjevic was here.
opet se ova četka pretvara da je pametna
vid' betty jes' ljubomorna :))
Ima da se odazoves jer on je Veliki Vodja Milorad Dodik trn u oku islamistickog rezervata 23%, svih mosnjica i mosnjaka i svega vidljivog i nevidljivog.
to mu je IQ
mora vam mile brabonjak prezentirati odluku sanu o ujedinjenju -citaj-svom spasu, jer se tobože bošnjaci ujediniše i napraviše jak probosanksi blok, pa vam mora kenjati o srpstvu -jedinstvu CCCC ..... samo kako bi on ostao na vlasti i dalje .... kako je proziran, pa mene cudi kako je lik uspjevao na isti nacin ovolike godine vladati-da mu se niko nije mogao oduprijeti, doduše jesu bošnjacke budale politicke ko volvoi iskakali - mile pokaže crveni plašt a oni ko na koridi -zalete se.... .ebiga ljudi se spametovaše ....
kako je mile doša na vlast drinsky, ko ga je doveo - pa musliman tihic, haris, zlatko .... sa tihicem je uvijek bio dobar-odlican, sa zlatkom je bio cijelo vrijeme u koaliciji-jedan drugog su cupali ...gdje ti živiš covjece ... doduše, niti jedan nisu srbi nego pravoslavci bosanski koji su si umislili da su šumadinci ..... ista sranja samo druga pakovanja jarane moj .... neprijatelji pravoslavlja su prvo i jedino njeni predstavnici ... kao i predstavnici drugih naroda tog naroda .... SVI GLEDAJU SVOJ INTERES I INTERESE KAPITALA I LOBIJA .... narod-puk je zadnja rupa na svirali ..
drinsky, neozbiljan si i mlatiš praznu slamu, ako imaš amneziju onda nisi relevantana sugovornik ..cao....
simpatican milf, ne zamima me kojoj "organizaciji" pripada
Dusanka Majkic na aparatima!
aleksandra metkovo bi ja tebe pusti bogati😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)