Komentari (663)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire jel te stid ?
Nije
Vucko polako zauzima i Sarajevo donoseci vakcine. Bosnjaci na koljenima uskoro jer se ovde posle silinih posleratnih donacija i kredita mmf sve raspada i politicki i ekonomski i nemate kud nego uz Srbiju. Da ste ostali sa nama u Yugi bolje bi vam bilo. Kao sto neko rece otkud tolike vakcine Srbiji, pa zato jer ima ugled Srbija ima dugu drzavnicku tradiciju a bosna je taraba za te stvari ha ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
U godini kada je cijeli svijet sa maskama, naše su pale. Sada vidimo svu bijedu i nesposobnost naših lidera.
@dzikio Što ti Bakir nije donio pizd.. materna, makar ce jedan zivot da spasi za razliku od Trovaca
Srbija bas kao i Rusija dokazuje da je ogromna drzava i da su su Srbi bas kao i Rusi ogroman narod! Zapad im nije ni do koljena. poznata je prica cuvenog Hrvatskog knjizevnika Nike Bartulovića kad je dosao u Beograd. Tad je rekao: do danas sam bio Hrvat od danas sam Srbin! Tako isto neki mladi Kazahstanac kad dodje u Moskvu nece da se vrati u Nur-Sultan. Sto? Rusi i Srbi su jednostavno dva ogromna naroda! Svako dobro ljudi moji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
1 kutija vakcina za mog Bakira !!!
Ko je dozvolio ovu BRUKU!? B A K I R ! Vucic mu je obecao da ce ga pustiti da ga pobijedi jednu partiju šaha.
A šta će razgovarati na sastanku? Jel bolje primiti u mozak ili guzu.
Samo Vučić p0klanja, a ne cijeli srbija.
Ma samo ih proslijedite u Banjaluku sve u komletu, ne treba nama ta sranja od vakcine.
Ahahaha
Pročitah nekoliko komentara - i ne mogu više! Zar je moguće ovoliku mržnju bljuvati po portalima. Zamisli, za sve što se loše dogodi u našoj BiH ovim mrziteljima kriv je Bakir! Kriv je što nema vakcina, kriv je što ima ovoliko zaraženih, kriv je, eto, što će i ona spodoba iz Srbije donirati vakcine! Sve drugi rade, a Bakir odgovoran. Kuš, bagro jedna! Eto vam vaš Konjaković! Ja samo znam: ako bih od korone umrijeti trebao, ovu Vučićevu ne bih nikad primio.
Aha dolazi u sarajvo a u ratu bio na brdima oko sarajva koja sramota za bih za baketa
Odlicno ako taj poklon ne skoci na nos.
hebale ga vakcine i sprice, bolje da nam je donio koju vrecu njegove domace vutre iz Jovanjice !
Potpisujem
Vucko je Tito za tri debila..
Dobrodosao.
Nama vakcine ne trebaju, nas čuva dragi Allah dž.š.
PoChetnik a opet hediju nosi.😂😂
tetak iz njemacke