Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj da vidi razgolićene Banjalučanke.. Još jedna od nebrojenih primitivnih izjava vođe jednog naroda. Mene bi bilo stid glasat za takvu sirovinu od čovjeka, šta to onda govori o njegovim glasačima?!
Kad bi bio sirovina samo po tom pitanju! Covjek koji predstavlja jedan entitet, a ne zna persirati. Kad cujem ono njegovo "TI" digne mi se sve i jedna dlaka na glavi. Skolovan, aha mozda cetiri razreda osnovne, ostalo sve kupljeno. Od kad je na politickoj sceni, ne sjecam se da je i jednu pametnu rekao. Ajde sto sramoti jedan entitet, oni su ga birali, ali sto sramoti citavu BiH !
Aco je dobar voditelj, ali malo pretjeruje i postao je sujetan bas kao nas Senad Hadzifejzovic.
kakav debil!!! jbte Dodik a ti njega...
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
Ovaj mis i prodana kukavica od covjeka,ljiga i sluzni smrad je Srbin.E takve ko sto kaze njegos ubiti kao pse majku vam prodanu.Iskreno se nadam da ovaj mis ce uginuti u najgorim mukama kakve zasluzuje..
E Stankovicu kakve Banjalucanke pored Zeljkice...
BOLJE ZA DODIKA GLASAT NEGO ZA BAKIRA I SDA!! JA MUSLIMAN PRIJE BI GLASO ZA DODIKA NEGO bAKIRA OCA MU MRTVOG JESTE OVCE GLEDALI DA JE ALIJA KUPIO AVAZ????????BILO NA FTV-u Jer vi JADNI BOLESNICI NE ZNATE ZA DRUGO SREDSTVO INF.
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
klix exkluziva. red dodika,red ahmica,red trusine,pa i sport su otrovali
federacijooo opet razbijaj glavu sa dodikom opet pljuj i trebas da pljujes jer ti nemas covjeka kao dodika, opet ponavljam koliko bi nama u federaciji bilo da imamo jednog dodika sirovinu, jer vidite da je on sirovina sto mrska sve pred sobom i sto kaze na televiziji jebi se pa svi mi psujemo i on je jedan od politicara kojjeg podrzavam jer se ponasa prirodno onako kakav jeste pozz svima i razmislite
A da li si ti primjetio da ovi iz Federacije(politicari) ne yebu Dodika ni 5% jer znamo da je Dodik jedna obicna sirovina ili da ga nazovemo čoban! Jedan normalan politicar bi u prvom redu trebao znati komunicirati na normalan način ali bez veze dalje pricati jer vi ste ovisni o njegovom pljuvanju kao narkoman bez droge! Svaki dan dobijete od njega porciju gluposti i Vi se sa tim busate u prsa,hahaha! Kreteni!
hinjavac neznam sto ga objavljujete kome je on bitan i u pravu je kusta sto ga je istjerao iz kuće nije ko bakir da mu ga puši onaj novinar mislim,joj kako ga isfura senad kad mu reče nemislim te zaposliti
Jel se jelo, jel se pilo, a sada treba pregledati fotke, imal koja sa četama ili ujama, ti vrepca ljubim.
Inteligentan covjek, vrhunski novinar, veliki profesionalac, ali kvaran ko supalj zub. Ne volim ovakve hinjave likove.
Ma na stranu sto je pokvarenjak i podlac, to smo vec rekli, ali profesionalizam mu niko osporiti ne moze. Inteligenciju takodje. Uvijek obavijesten, nacitan, spreman, namazan... Ne mozes reci da je glup.
Tacno, ali upravo zato sto je kvaran i namazan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve sami uhljupi i sicarosi na ovoj konferenciji :D
sta prica ovaj celavac i hrvatski srbin , ne znam kako ga trpe tamo sto ga ne ubije vise i zna li iko kako je prezivio oluju hahaha
...umije aca kvalitetno da pili...
I to ne bilo kakvom pilom vec motorkom...
vedrana rudan je tebe sjebala stankovicu sad si samo nizerazredni novinar