Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Realnost nije ni čudo što vam je manje 355.377 stanovnika u Nokiji bez Nezavisnog Kosova u 2011 godini u odnosu na popis iz 2002 godine, a nije ni čudo što ste po broju samoubistava 13ti u svijetu. Sami ste priznale. Stigoše vas keltve majki iz Srebrenice i Vukovara.
ja sam iz odzaka, i znam da je ta kuja isto tako radila zlocine prema srbima. ja jesam bošnjak, ali svaki zlocin treba kaznit, pa tako i ovaj, bez obzira bili to srbi il hrvati ili bošnjaci il kinezi il rusi
I sada radi prepadanja treba joj suditi.Kod nas ko je prošao ovakvu torturu u logorima kažu da je imao dosta sreće.
Silo.vao me pas :(
@Bosnoslav ako tako gledamo,onda je i braciku stigla kletva nečija.
ma nema ustaše do muslimana, ovaj, muslimanke...
Bravo Albina kraljice! Tako se postupa sa ubicama male djece, silovateljima beba i koljačima kojim bi i sam Hitler pozavidio.
JA BI ALBINU TERZIĆ RADO PRESELIO NA AHIRET. SAMO BI JE PRIJE TOGA T.U.C.O
jel sude i psu ? :) i on je učestvovao nema izuzetaka kad je zločin u pitanju :))
da si pametan koliko si g--l--u--p znao bi da je toliko stanovnika manje zato sto su ti braća iz Sandzaka bojkotirala popis
@neko iz mase Licemeran si ti sto mislis da je ovo licemerno!Ova k.u.r.v.e.t.i.n.a je mozda samo osamarila zarobljenika ali zato su njene kolege kl.al.e te iste zarobljenike ,sekli im delove tela i terali ih da to pojedu...Ne mozes bosnjo da ocekujes izvinjenje srba za srebrenicu kad nipodastavas sve zlocine koji su tvoji radili Srbima!A bilo ih je mnogo posebno u Istocnoj Bosni i Hercegovini samo sto takvi kao ti to nece da priznaju!I u.b.i.j.a.l.i ste Srbe i k.l.a.l.i ih i s.i.l.o.v.a.l.i srpkinje samo o tome svi Cutite!
Nije smesno decko, pevao sam dva dana...meni se place a moram pevati...
\"...Kosta je pao u nesvijest od pjevanja...\" HahahHAhAhAhHAhahahhahahAHHAhahahhahHAhAhhahHAHAhAhHahhhhhahAHHAHahHahAHAHH ojj majko umrijecu hahahahah :)))
Ta je Albina nama picoke davala na veliko te ratne 92 , Sjecam se ko da jucer bilo . Poslje su je izbacili ko zadnje smece valjda zato sto je bila turkinja .
Sta ima ba Muhamede ? Hahahahahaha
Albini Terzić je nasa herojina....HOS Odzak i Posavine
Koje licemjerstvo, sude zenu sto je osamarila nekog cet.nika ili sto su je vidjali da vodi psa i sto je prjetila, pa ovo nema nigdje, dok se kolj.aci setaju B.Lukom u Sarajevu sude zeni za samar. pa ovo je dno dna, a \"nasi\" predstavnici nista ne preduzimaju, dali se bojite da ce te izgubiti stolicu ili sta, a bilo koji od vas politicara da organizuje odbranu BiH imali bi odaziv naroda veci nego 92, jer nam vise dosadilo ovo licemjerstvo, fas.izam u genocidnoj tvorevini i predstavnika genocidnog naroda, daj ima li neki politicar da konacno digne glas i narod je uz njega, dosta vise fasi.zma i licemjerstva.Cuj sude za zlocin sto je osamarali.