Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je obraz. Svaka čast gospodine za nečuveni BH gest. Rijedak ali vrijedan primjer poštenog političara.
Momak za 10, mlad decko... koliko god ovo bio primjer kako se radi, ipak mi je zao sto napusta ovu funkciju... sretno druze Albine!
Gledaj ovih komentara "presao u SDA" sto nisu ni procitali ovu vijest kakvu je danas tesko procitati. Naprijed progresivnoj Nasoj stranci. Da je kakve srece da Fahrudin Radoncic, Bakir Izetbegovic i Amir Zukic podnesu ostavke ali se i iskljuce iz stranaka. Fahrudin doduse ne moze jer mu je stranka privatna, ali ionako ce ta firma propasti 2018. Pozivam sve birace Radonciceve stranke na proslim izborima (a to su oni koji su bili isfrustrirani SDA i koje je Radoncic ismija) da daju glas NS.
Radoncic ih je ismijao na nacin da je svu predizbornu kampanju izgradio na prici o borbi protiv kriminalne SDA, pisao i pricao sve najgore o Bakiru da bi onda na kraju sve polizao i usao u koaliciju sa njima. Danas opet u svom, licemjernom, stilu okrece plocu. Ali vjerujem da je narod sve razumio i da nam ne treba novi Fikret Abdic.
Zar glas stranci koja zna samo da predlaže, ali nikada da da zaključke i naravno sprovede ih! A to je dotični mladi gosp. spasio stranku - mačku o rep. Stranku su spasile pčele radilice radom na terenu!
Trebao je ostavku dati mnogo prije, njegovo neurotično ponašanje nije za politiku. A i sukobio se je sa pola predsjedništva Naše Stranke
Aj fino je viditi da mlada raja podrzaje ns. Zelim im sve najbolje
cudna je ova nasa stranka gledajuci ove sablone ostalih stranki u bosni.ovo je jedina stranka koja je imala nekoliko predsjednika i evo sad i sekretar nakon nekog ciklusa ide dalje.kod ostalih gledaju da se dozivotno dokopaju funkcije i da stranka ovisi o jednom liku i djelu.bas lijep primjer daju da ipak ima i normalnih u bosni.imaju moj glas.neuprljani,dosljedni,imaju slifa kad treba sjahat i imaju konkretna rjesenja
imaju ideje - rješenja nemaju, a i da imaju, neznaju ih sprovesti!
@alejalipa92 paša, imaju oni i rješenja i znaju ih sprovest.oni nisu na vlasti da bi sprovodili rješenja a ti meni reci kako da onda sprovedu rješenja. da uzmu šoker i počnu redom sda maltretirati? sda ti je paša na vlasti i sve iole što su uradili to je zato što su ukrali rješenja i ideje od naše stranke pod svoje.u novog gradu sam živi svjedok tome.ti bi da ti oni rješavaju probleme i sprovode ih a sda da vlada.ne ide.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ista govna ‼️
@OKsarajevoOK Neko je ovdje vec pisao kako je najveca laz koju je vladajuca struktura progurala je da su svi isti i da bi svi radili ono sto oni rade. U pravu je covjek 100%
Ma jok nisu!!?? Pa ko glasa za izvjestaje firmi koje propadaju??? Moj dedo se nije garant digao iz groba... De malo cekiraj glasanja na Skupstini KS pa ces vidjeti konje KEC U RUKAVU svaki put kad zatreba SDA... NASA STRANKA naravno...‼️
Dobra stara diktatura.Jedan vlada,jedan krade,zna se koga okacit o strik ako zasere...
čeka transfer kod El Baketa
nikad
presao u sda
Ovim strankama trebaju jaki sponzori koji trenutno ne postoje. Bez jakih finansija nemaju šanse da postignu značajne rezultate na izborima.
što znači moraju pasti u nemoral i krađu ako misle na poziciju.
treba im IZ