Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jel oni perkaju shupkove ? Jesu oni nasa braca ?
Beriša Sali Je li to onaj koji je bio predsjednik Albanije 97 kada su propale piramidalne štedionice kojima je velikim dijelom on kumovao i upravljao? Sada on treba da pomogne BiH na putu prema EU. E jadna nam majka ako će nam on pomagati. Možda će Lobirati za priznanje Kosova od strane BiH.
Heheheee...Bice to susret na VISOKOM nivou..Hahahahaaa! Dosao da ruca ko covjek i da ako ima ponese stogod kuci da celjad obraduje !
Albania je ujedno podrzala Bosnu na putu za EU i porucila je da ce kao buduca punopravna EU drzava dati podrsku i pomoc BiH u njenim nastojanjima da se priblizi Evropskim Intergracijama.
E jos si nam samo ti trebo!
nikako mi nije jasno kako nemamo diplomatska predstavnistva niti ambasade razmijenjene. takodjer mi nije jasno zasto se ne napravi sporazum o ukidanju viza. bas bi se bilo cool malo provozati do albanije i posjetiti njihova predivna jadranska obala. a i jeftinije je nego kod susjeda.
Istiniti prijatelj BIH. Prva medjunarodna utakmica reprezentacije BIH je odigrana u Tirani 1993. Tada je Salih Berisa bio predsjednik Albanije. Dobro nam dosao ...