Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamere zabiljezile golim okom haha, joj, vi Klixovci ste nepresusan izvor novih spoznaja haha
na ovom klixu kao da je Žika lektor, pardon kolektor,, čuj kamere zabilježile golim okom
Ovo mi lici na snijeznu oluju, uh sta udisemo mati mila.
Definicija nevidljivog jeste da se ne može vidjeti golim okom. Kamere se za razliku od čovjeka ne služe golim okom i pomagalima da nešto bolje vide, pa reći da je kamera nešto zabilježila golim okom je besmisleno. Je li vam urednik u skladu s novinarskim standardima tražio da provjerite sa stručnjacima da li su to zaista čestice koje navodite prije nego što je odobrio objavu ovoga?
I vi ovo tek sad skontali? Pa svaki put kad je magla, upalite kameru s blicem na telefonu i vidjet ćete ove čestice..
pa skoro isti efekat sa kamerom mozes u sobi u stanu
Moj Čedomire, dugo si u fotelji pa ne smeta ti ni smog a ni stvog pa ni Bakirovog.
ove cestice nisu nevidljive, jer da su nevidljive ne bi bio ovoliki smog
Žalosno je da ministra zaštite okoliša kantona Sarajevo laže građane da je situacija u Sarajevu koje nema nikakve elektrane ista kao u TUzli i Kakanju sa termoelektranama i Zenici sa visokim KOKSNIM pećima . " Položio ovu zakletvu da će štititi građane prekršio je očito i dakle više nije ministar, pa ako neće sam da podnese ostavku taj kriminalac mora biti smijenjen na prvoj sjednici skupštine KS ! A kriminalac je jer nije pripremao mjesere za zaštitu od zagađenja nego radio za Bakirov BUROJ
Od kad kamere imaju oči?
pozivam sve tuzlanke udate i nevine kod mene kući na orgije protiv magle
Magla sefe nisam mogo proc.ptice pjeske idu vjeruj te mi
Ma jok, zagadjenje uopce nije alarmantno a-a. Cak je i ispod prosjeka. Tako nam vrli politicari rekose.
A jesu dosadni, pa i ptice vid da je smog...Sta je alternativa? Nosite se u 301 PM ... Mislim na "stručnjake" ... ha ja ;)
Hajmo ih rusiiiit..
Koliko mikrograma tih čestica je dozvoljeno ili tolerantno ?