Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal pametnijih ljudi na ovom svijetu od ovih komentatora na Klixu? Oni bi te požare pogasili samo da se zakašlju, toliko su inteligentni... Napaćeni Bošnjo...
omere majko naša, alarmantno stanje traje skoro mjesec dana. ŠTA STE PODUZELI DA SE TO TAMO POGASI ?
Deplasirano je više davati bilo kakve komentare na ovo oko Jablanice. Da sam vatrogasac ili bilo koji ku.rac koji gasi požar bi otišo kući spavat i nikad se više ne bih vratio. Ko jebe ovakvu državu osim budala i profitera.
...ne yebemo mi državu...al' ona yebe nas...svakodnevno i dugotrajno...
Nije problem što ona nas jebe nego je problem što se raja i dan danas loži na "pozdrav domovini" i slične ratne parole i pozdrave za sirotinju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stanje je alarmantno već mjesec dana, al' zaboli ih... Vrijeme je zaista da ova kombinacija vlasti (jer ovo nije vlast već nekakvo Frankenštajnovo čudovište od vlasti) zaista bude kažnjena na izborima glasanjem za neke druge partije koje nisu bile dio nijedne koalicije i vlasti. Ima ih takvih, samo skidajte više ove, ogrezli su u svojoj bahatosti i kriminalu i postali totalno bezosjećajni i imuni na sve što iole valja i vrijedi.
..tako nam je od 90-ih...
Pa ko će nam, moj commi :) , pomoći ako ne sami sebi. Malim koracima, ali sigurno. Nije se ni ovakvo stanje preko noći desilo, pa se ne može preko noći ni popraviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koliko se već bore sa ovim požarom? 10-15dana? Ne mogu da vjerujem da su toliko nesposobni da ne mogu izići na kraj sa njim. Dva tri puta su bile vijesti kako je stanje pod kontrolom i gledaj sada: opet alarmantno. Šalji vojsku, CZ, organizuj stanovništvo i ugasite to izgori čitava Jablanica koliko već gori poBogu brate.
Pa Boze, dokad vise? Smaras sa ovim pozarima, daj malo poplave...
ma lazu nema pozara ba nikakvog..ovo je preseravanje
tifusari moraju proci......drug tito!
Samo proglašenje elementarne nepogode ugasiće požar !!!!!!!!!!!!!!! to je dobar način da se gurne ruka u ovaj jadni budžet i opere par stotina maraka , bez odgovornosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako je ovo providno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!