Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u svim porama društva u BiH.
Dolazimo Bošnje
"...prašina, smrad i smog uvukli su se u sve pore Lukavčana." Zašto tako kritično o Lukavčanima? Nisu Lukavčani tako prljavi. Često se kupaju.
eh ja mislio Lukavica da se razveselim... al sjetim se da tamo nema industrije
Žao mi je Lukovčana,al samo da kažem da mi se ne sviđa ovaj novi klik i apelujem na nadležne da vrate onaj stari
Kako nije zao, a tesko je napustiti i negdje drugo otici, da bi se mogao imati imalo normalan zivot. I mogu ti reci da se rijetkim svidja novi dizajn, svi bi voljeli da se vrati stari Klix, ima ovdje puno propusta, ali cisto sumnjam da ce doci do toga, nego navikni se ako hoces, ako ne i ne moras. :-(
Tesko i fabrike i radna mjesta, i ekologija. Fabrike bi bilo bolje da su malo udaljene od grada, al sta je tu je.