Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo maslo SDA - HDZ bagre
Hej cure nemojte se svađati. Bit ćete cimerke u ćeliji
Klasicna ravaku koja je u intervjuu rekla da narod ne treba da zanima kako oni nabavljaju i sta rade. Ravaku o postenju, to mi je najjace, ebo joj Solak fameliju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma zatvaraj bagru
Predizborna kampanja je pocela
DAJ BOZE
optužuje ju samo zato što je hrvatica kako bi oprala ljagu sa sebe iako je kriva. najlakše je druge okrivljivati. da je suprotno ne bi se ni obratila. istina. prestanite više hrvate da optužujute za svoje neuspijehe kad srba ionako nemate. sveli ste ih na statistićku grešku. ipak ste sa hrvatima zastave vezali.
Kako moze onaj šošon zastupati Solaka kad njih dvojica imaju tal za nabavku opreme za CZ...Jel neko lud ovde
SVI SU LUDI NAJVISE NAROD A ONI LAZU KRADU I NIKOM NISTA
joj priča za levate. pričâ u množini. ko da su svi debili.
da naravno, kazna za to je kamenovanje
Solakova kuja,dislo do zuda sad se samo vise zapetljavaju u vlastitim lazima. Ne spava mirno glupaca
vidi obrva vidi momenata. da mi je znati kako je ova dobila.posao
Jos ovo sudje je traje? Kad misle donjeti presudu?
Gospode Boze ....u normalnim drzavama bili bi u zatvoru davno.. A obavljaju funkcije i to VAŽNE u drzavi a zlocin napravili
Blagi teleci pogled. Put u zatvor joj ne gine.
Sve je ovo maslo FGR, odnosno trojke i HDZ naravno da je Milićević znala, Ne branim ni ove treba utvrditi ako su i jednu feningu zakinuli, ali fgr je sve konstruisao preko medija kojima je kriva SDA i kad mehko seru.
Hebala te feninga seljačka
ahahahahah pa normalno da je znala kod nas je to normalno da se uvijek pita IMT (imal mene tu) i kad kaze NDI (naravno da ima ) onda se sva vrata otvaraju,prica prestaje i pocinje kradja gradjana,alii nekada ce ova BiH biti pravno uredjena drzava pa cemo lijepo sve da im uzmemo sto su pokrali od naroda pa da vratimo narodu a oni ce u opanke u cemu su preko pala sljegli u Sarajevo
HDZ je kriminalna organizacija ali ovo je isključivo lopovluk SDA kriminalne organizacije. Da se ne lažemo.
Vas dvije jednu drugu potuzujete dok su glavni uzeli novac koliko im treba , oni na slobodi a va ceka zatvor , podmuklo smisljena igra za naivne.
Za lazna svjedocenja..i ne samo u slucaju respirator...drakonske kazne. Samo tako moze se tuzilastvo oporaviti i vratiti povjerenje građana. Lazovi lazu i na sudiji je da ocijeni o istinitosti navoda, bez da istog kazni za slucaj laznog svjedocenja. ZATO, KAZNE NOVCANE ZA LAZOVE...O.K.
Ja bih tebe u pritvor jer si saučesnik. Progovorila bi brzo.