Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nariktajte da to kladionice nadoknade i svi zadovoljni,kladionice nece ni osjetiti
cuj prijete isplati porodiljskog itd... Pa zasto niste ranije rijesili presude, pustili godinama da rastu kamate i cifre budu 100 miliona i sada prijete ostalim kategorijama drustva.. Sebi iskljucite primanja, vi ste zohari i lesinari kantona..
@katastrofa1000 Rješenje je kastrirat sve punoljetne muškarce ZE-DO kantona dok se dugovi ne vrate ...
Sve to treba ponistiti.Kakvi kolektivni ugovori.Sudije su prvo sebi donijele presude za isplatu po 100 000km a kasnije svim u obrazovanju,zdravstvu,drzavnim sluzbenicima.To je legalan kriminal koji ce unistiti ZDK a i ostale kantone
sreca jedino sto je i prijasnja vlada bila SDA SBB HDZ , pa ne mozete na druge da se vadite
155 miliona osnovica a preko 300 miliona sa kamatama. pustili da kamate skoce preko 150 miliona i sada kazu imamo problem.. Koji su to majmuni..
TUZBE samo naprijed! trazite svoja prava! trazenjem svojih prava, rusi se ova nakaradna tvorevina.
Ministri za suhe šljive I hošaf!!! Neka me zima obuze na ovaj vruči dan!!!
UKIDANJE KANTONA!
Ministar šiša king sa nargilom u ruci nekako ide pod ruku sa zaglavljenim Vrandukom. Cool
TAKO! tuzbama i blokadama mozemo zaustaviti ovu tiraniju! Neka se nagomilaju unutrasnji dugovi, pa ce i lakse da padne ova nakaradna tvorevina, koja nikome osim lopovima tvori korist.Isti lopovi se kriju iza nacionalnih ideja!