Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnička posla
Pazi šta hoće "BiH mora da se oslobodi tutorstva visokih predstavnika i da sama kreira svoj put po volji tri konstitutivna naroda, te da Republika Srpska krene ka ostvarenju svog cilja, a to je osamostaljenje i nezavisnost.". Ne brinite mnogo çetnici, otići će Inzko kad BiH dobije građanski ustav bez entiteta i kantona.
Kada to???
Kad ćete glupani shvatiti da vas niko ne mrzi, nego vi mrzite druge. Ubijate, silujete, koljete, genocid počinite i kad vas osude onda veličate zločince. I inda nazivate ljude srbomrscima. Bože sačuvaj kakvi divljaci.
Paneka zahvale Dodiku sto ih incko udara po usima
Mujići,imali smo mi svi gradjansku državu ali vašim starijim (jer vi sto komentarisete po klixu ste vecinom balavurdija)nije valjala takva drzava jer su Srbi u njoj sve odlučivali zbog toga sto ih je bilo najvise. I to sto vi nazivate "gradjanskom" sve je drugo osim gradjanska.Zato ,mujice,začepite labrnje
ima nova guslarska pjesma o Inzku :) ko je slušao ??? pjevaju o zulumu Inzka :)))))))
Mene ovo baš iznenaduje od ovih alternativaca jer se odmah i po slikama vidi da su neki intelektualci, načitani, civilizirani...Kao da su upravo iz bibliotek izašli...
Hoce srbi da zavrse ko armenci.nakon 40 dana kuku majko
Džikani
Zar ovo nije samoubilački akt u momentu kada se Inzku iz evropskih centara moći vraća snaga, a to će podržati i nova američka administracija? Prelistajte bar današnji Frankfurter Rundschau jer vam to neće napisati u Informeru i Kuriru.
@antibiotik hoće u BLICU hahah, oni su preglupi da to svate
Vidi djubradi sto su se umislili i osilili.
goveda primitivna
vidite da su im face kretenske
Onaj lijevi gore na slici izgleda jede selotejp.
Krezavi maloumnici🤓🤓
Vi baš hočete po guzici.
Ne znam u cemu je problem? Frajer godinama dere astronomsku platu , obilazi derneke, daje izjave koje nicemu ne sluze i nicim ne pridonosi da ova zemlja stane na noge.
Aktivisti matorinje