Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvo smeće, mani te trice. Nego kad će skokovi sa Starog u medicinski otpad?
Dok se ovo dogadja u Mostaru, mostarci (svih vjeroispovjesti i naroda) sjede,piju kafu i diskutuju u mostarskom zvizdanu.
Ima tu i amputiranih dijelova tijela.
Hvala Sda i Hdz.
Ja prošle godine odnio neke lijekove (bilo je i nekih antibiotika), kojima je istekao rok trajanja u apoteku i pitam da li oni zbrinjavaju medicinski otpad. Teta me nekako čudno pogleda i odmjeri, valjda da vidi jeli sa mnom sve u redu (malo se i prepala) i reče mi da to oni ne rade. Pitam ko radi, ona slegnu ramenima. Na kraju sam odnio to u onu apoteku pored katedrale. Oni su to nevoljko preuzeli čisto da me skinu skurtza, iako mislim da je to završilo u kontejneru sa ostalim otpadom.
Ja, ja,.... Sta znaci gradjanski aktivizam