Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mucite konja...dovedite onog celavca...
Srusiti veleizdajnicko tizilastvo koje je pod uticajem Dodika,Covica i Bakira.Oni su njih postavili da ih stite u kriminalu.SMJENA TEGELTIJE,TADICKE I DALIDE.staviti tuzilastvo van politickog uticaja i tek tad mozemo traziti pravdu.Dok je ova postava,od pravde za obican narod nema nista
Ko ne dodje sutra da ehbe sestru icku ucero mu konj materi.
Samo NAPRIJED BRAVO AKTIVISTI
Ne razumijem zasto se afera zove "Telgetija" a ne "Dalida Burzic"! Fokus je na covjeku koji je pokusao da ubrza predmet (sa potkivanjem ili bez) a nije na onima koji kriju predmet dvije godine i cekaju da zastari. Ima ovdje puno krivljih od Telgetija... na njih niko ne upire prstom jer su oni kadrovi (vjerovatno) SDA a Telgetija je "mrski" srpski kadar? Koga tuzilastvo KS stiti? Ko su ti ljudi koji su podigli (ukrali) dva miliona KM? Zasto se govori o Telgetiju a ne o njima?
Džaba vi dovodite i mučite životinju. Bolje dovedite kakvog dobrog snajperistu koji će prosut mozak tom krmojebu nego da protestujete - kao da to četnike, koji rade na rušenju BiH, interesuje. Ne budite glupi! Svaka država, kada zakon i pravde ne pomaže, uljeze i KOS-ovce likvidira.
Qrrac će šef pravnog sistema u Americi biti Rus ili Kinez. Tamo pokušaj rušiti sistem, nećeš živjeti 10 minuta, a nama srbijanski krmojeb iz Pančeva došao da vodi pravni sistem.
Korumpirani Boban Rajović nikad neće odstupiti sa funkcije, to tako ne funkcioniše. Sad da se pojavi lice sa tri fascikle dokaza protiv njega - završilo bi iza rešetaka. "Kakvi dokaziiiii ublehašu, kome ti prosipaš ublehe, mrš da te ne gledam."
bosanski humor je najjaci na svijetu :)
Stvarno vrijedjate konja. Onakve zube i glavu ima samo rijetka vrsta covjekolikog majmuna.
Za razliku od ovog Telegeltije, konj je jedna vjerna, vrijedna, plemenita i jako inteligentno živo biće, pa je ovaj čin na koji se odlučila ova skupina, velika uvreda za konja.Jadnik, da zna s kim ga porede, skočio bi s mosta u Miljacku.
Potkovat ga ko Tegeltiju i sve snimit kamerom, pa onda tvrdit da nije potkovan
Ma ne pije vode.
donesite žabu
Sta vam je kriva plemenita zivotinja 🤔
Isao sam na OHR samo stoje u mjestu nikad nikakve prave reakcije.pozdrav
Dovedite ga pred sud
Potkujte Milana. Sevap je.
Valjda je logicnije da su doveli magarca jer je magarac tvrdoglav i nece da se pokrene ni kad ga guras.
@Reel , Ali magarac ne treba potkivanje a Milan Tegleći treba.
IZ POUZDANIH IZVORA SAZNAJE SE DA ĆE MIROSLAV PRŽULJ (alijas Lepi Mića)BITI IMENOVAN ZA SUDIJU U SUDU U KALINOVIKU ODMAH POSLIJE ZADRUGE 1.