Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Green centar iz Bosanskog novog i Ćuriću iz Trebinja nemože se ni u snu uporediti Trgovska gora i aerodrom Taleža. Odlagalište u Trgovskoj gori pravi Hrvatska na svom zemljištu a Vojni Aerodrom prave Rusi gdje će prenijeti i ukinutu vojnu bazu iz Niša a tu je i Sunčani grad ,Znači sve na tućoj zemlji .BiH i Hrvatska će biti ugroženi od Rusa a ne od aerodroma. Vidite nije to isto.
Za Peljeski most i vitalni nacionalni interes dobili ste Trgovsku goru. Sada ce Zeljko Komsic povuci vitalni nacionalni interes za aerodrom.
jel ima neko pravilo i zakon koliko daleko od granice susjedne zemlje se smije ovako nešto odlagati.Ako oni to počnu tako ćerat inat,onda šta mi čekamo.i mi imamo smeća.dobit ćete ga tik Dubrovnik.Kakav je to narod hrvatski.Kad voli drugom nauditi .Mislim da je ovo strogo zabranjeno.
Bravo!