Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo čitam dopis koji je poslala turistička zajednica i isječak iz službenog lista 25.3.0009 sa potpisom premijera neđada brankoviča namjerno malim slovom jar lopov i netreba da se velkim slovima piše .. Tu u zakonu stoji da tek nastala firma treba da plati 2.644,00 km za prošlu godinu a kako da se razvija i da zapošljava radnika kad samo otimaju kako dalje objasnite mi.Vi ste polijepili plakate Gledamo vas u Zenici i u prostoru industrijske zone istog jutra poskidani su plakati a vođe tog djela su iz firme Aymi koji obavljaju radove tu u zoni a navodno skinili su jer Suadu Dizdareviču izgledaju glupo on je inače tu neki šef u zoni
Ako jos neko prepozna polje svoga aktivizma i djelovanja vezano za zastitu prirode i pitke vode za oko 90% gradjana Sarajeva, odnosno za kulminaciju nezakonitih radnji i gradnji ovih dana u području Prve zone zastite Spomenika prirode Vrelo Bosne, molimo da proseta i da djeluje Hvala, ekoudruzenje \"neolit\" Sarajevo
Gdje si ti u ovom trenutnom ratu? I ja sam bio vani, šta sam ovdje kao balavac trebao raditi idiote jedan? Dokle će ta pakost i ljubomora više ići? Jel ti krivo što ti tada nisi uspio pobjeći pa sada poput rođaka iz Australije imati dole kuću sa jednim velikim bazenom? Eto dok crkaješ za tim, pusti ljude neka se za svoje vrijednosti bore kada si ti sopstvene već prokockao.
Ovaj Demir je budala, obicna, cijelo vrijeme rata bio van BiH, i sad dosao da soli pamet narodu, trebao je docimalo ranije da drzi pusku i da brani ovaj grad i ovu drzavu.