Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su slike autenticne jbs stotine nasminkanih izvjestaja. Odgovorne najstrozije kazniti Najstrozije
mrtveeeee..
nema spina koji ce vas izvuci, sram vas bilo! ne pravite nas dodatno idiotima
Pocinitelji moraju biti kaznjeni to je neosporno bez obzira o kojem se periodu radi. Ali Nasa tj. Njihova stranka opet radi na destabilizacije FBiH kao sto je radila i prilikom pokusaja drzavnog udara od prije nekoliko godina. Pređite na "našu" stranu-ku.
Samir Suljagić, SDP, smjestio Zornića u vrh ove stranke
https://www.index.ba/stjepan-kljujic-kos-djeluje-u-bih-sta-mislite-zasto-postoji-nasa-stranka/
Podrzavam da odgovorne najstrozije kazne, ali ove proteste opet koriste za svoje politicke poene i skretanje sa veceg problema, sigurnost u ks. Ne mogu ici na proteste koje predvodi celina desna ruka Faco a inace konakovicev jaran i utjerivac razlicitih misljenja, visestruko osudjivani kriminalac.
Monstrumi. Svi trebaju odgovarati za takvo stanje. Od prvog do zadnjeg.
Snimak je nastao prije godina,treba ispitati ko je povezao djecu pa ih onda uslikao,za čije ciljeve,...za ciljeve BH Blokatora!
@dinky00 ne trebaju ti blokatori, blokiran si i ovako