Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 23 h korona je najagresivnija, na predizbornim skupovima i biralistima je bezazlena. Logicno...
Znači on dobije potvrdu u svojoj stranci i može ići lumpovati i neće snositi sankcije a mi sitna buranija ćemo sjediti kući. Vrh.
Sve odluke tzv kriznog štaba su nezakonite i protivustavne, samontreba demontiratti sda, bakira i sebiju otjerati iz vlasti!
To bi pomom znacilo da virus pocinje u 23 a zavrsava u 6 ujutro.
Sta se prave ludi,eno im stranackih skupova nek tamo provode mjere .Nista ne predocavajte,mjere su nelegalne,i zakonski neutemeljene.
Tako kurvu i 22.58 i pozuri da zavrsis do 23..ahhahaa
@gooUser1577909303 Cuvaj Hamburg i Alster dobro..ja zivim preko 40 godina u svabiji ali jedna je bosna..
Logicno..sismis i od njeg virus..nece sismis prije 23h..oj braco moja mila strucnjaka..18-6h napravi to..a nisam znao da pise u pasos i vrijeme sad tacno..
Gdje prestaje logika pocinje BIH! Koji zohari su ovi politicari a narod kuci sjedi i suti. E zbog ovog sam otisla u svabiju u Hamburgu zivim i sve dok su ovakvi na vlasti ja necu se vracat i zivjet u mojoj bosni ponosnoj.
jel i dileri moraju imati potvrdu da su dileri ukoliko vrse dostavu u 2 sata
@fbUser1572304978 Da, potvrdu od stranke da mogu da dilaju po noći.
Ionako je 50% države siromaštvo..zamislite onda za vrijeme pandijeme..
Dok god smo ovakve pic*ice da sjedimo i ne zalimo se, ja bi nas jos vise terorisao.
puno vi kakite sa tim "mjerama"
Ako se ukrcas u avion u 22 sata, bices uhapsen u 23 sata, kazu bih strucnjaci
jel moze clanska iz biblioteke ?
a ako se sexam na Stojcevcu pa ne zavrsim do 11, sta onda? pokazat kondom na uvid?
Pa kako ces putovagti avionom ili autobusom bez karte? Policijski sat u vrijeme kada 95% gradjana spava ili u krevetima dok do 23 sata kao u mravinjaku ljudi se krecu je bas onako inteligentno obradjena mjera posebno predizborni skupovi hahah. Jesu li to u federaciji skontali kada korona napada i hrani se poslije 23 sata ili onako iz sege