Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako blokiraju svaki napredak
Kako sad ovo kad nam Forto rece da su odnosi relaksirani
imate dritana 🏀 svaku zelju ispunjava no sikiriki 😃✌️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je taj novi dodik u kojeg se osmorka klela...
Zar nisu odnosi reklasirani?
Sto bi rekao Konakovic hajmo se dogovarat oko cega se mozemo dogovoriti. A jedino se mogli dogovorit da on dobije fotelju za kojom je on silno zudio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad ce im Adzija i Forto dati istocnu interkonekciju BUKVALNO NI ZA STA. Umjesto da trguju i preko Dodika vrse pritisak na Covica da dopusti juznu interkonekciju.
Konakovicu dabogda se odkoluto u hendek.
moze, ako predajednistvo usvoji reviziju "Agresije Srbije na Bosnu i Hercegovinu" "naplatu stete iz te tuzbe" naplatu koncesija objekata i svega bosanskog sto srbija exploarise... ima more jos uslova
Svaki sporazum mora biti korist za cijelu drzavu, a ne da jedan entitet ima monopol nad drugim. Nista ne smije biti jednostrano i da nas sutra ucjenjuju
Izvini, jel to državna ili entitetska nadležnost ??
Sa SNSD I HDZ,se može dogovoriti jedino ono što nije u interesu stvaranja velike Srbije,i velike Hrvatske,a koči napredak Republike BiH.
izgleda da ces ti malo i u bajbukanu....
Pa i mi ćemo blokirati rs
Kako
Cipela mala,jesi ti ministar samo zs rs ili za BiH. Odrasti dečko više.
Debilu, ti sa pozicije državnog ministra prijetiš jednom entitetu!!!! Stavljaš se otvoreno na stranu jednog dijela BiH iako ti zakletva koju si izgovorio nalaže suprotno! Srpska politika krvi i tla će kad tad doživjeti poraz!
Evo ga Dino...prvi ispit..nadam se da neces na popravni..
Đikani samo prijete Bosancima.
To je prijetnja!
Ovo nećeš moći progurati, niti je to državni, niti geostrateški projekta!
Kada je trebalo BLOKIRATI SVE a da RS ne dobije te milione kredita ... nek tone sve, neko prije a neko možda nikako. Nego Riđan uvjek nađe solomonsko riješenje i pomogne bratu Milu da uzme zraka. Sad Mile trpa ...