Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jelto samo za FBiH ili i za RS???????????????
ništa ne raditi i za to primati pare.To nema nigdje u svijetu.Unija veterana od 6.04-92 do 31.12-93. Šta je sa ostalim borcima? od 01.01-93 pa do Dejtona .Oni su obespravljeni i nisu veterani ?.Šta je to veteran?.Imali neko odgovor ili definiciju?, ili se nekom digao pa odredio datum?
Treba nam paaaaraaaa.
Kod nas samo problemi, strajkovi, protesti, nezaposlenost, besparica, korupcija. Mozda bi srbima i hrvatima trebali dati da nam vode ekonomiju ,nije to brate za nas ,za nas je ispijanje kahve citav dan i sjedeca odbojka BIH4EVER!
koji k-urac vise hocete ?sta ste to postigli 24%?sad treba da mi budete na grbaci do kraja zivota?mrs!pljuni u ruke i radi ko i ja .nema vise sadake
Dokle vise protesta, 15 godina nakon rata, ili lopate u ruke ili saranite stoku sto sebi daju penzije od 2000 km-ova za 4 godine goluzhanja...
opet si zaboravio uzeti onu tabletu,a,mamlaze maloumni...
Braco moja izdrzite jos malo uskoro nas ZMAJ HARE podize pare od donacija 14milijardi dolara koje je orocio na tajnim racunima sirom arapskog svijeta nece nam trebat nikaka EU prokleta neka njiha mi ce mo zlatnim tanjurima jest jagnjetinu BIH4EVER!
razumijem i podrzavam proteste al se skoncetrisite sta ce da uradi srbija tih dana, 20-og aprila u londonu ejupu ganicu! parioti priprema se udar na drzavu bosnu i hercegovinu u londonu!!!
Dosta vise protesta! ponuditi jednosatni ULTIMATUM, ako ne izpostuju, ponuditi im da sami napuste zatim uzeti stvari u svoje ruke i raspisati izbore.