Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJVEĆI NEPRIJATELJ DRŽAVE SA IZMETBEGOVIĆEM I ČOVIĆEM!
Samo balije mogu Bakira porediti sa ovom dvojicom separatista, nijedan Hrvat ni Srbin to nikad neće uraditi. Jugobalije prve treba izrešetati i streljati kad počne rat!
Međed ljigavi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JA NE MOGU VJEROVATI DA TOM DODIKU NIKO NE MOŽE NIŠTA,PA NIJE ON VALJDA NAJJAČI I NAJPAMENIJI U OVOJ BOSNI,PA DA SVIJU JEBE U MOZAK,KAKO HOĆE.......GDJE SU TI SILNI PAMETNJAKOVIĆI POLITIČARI KOJI NAM SOLE PAMET SVAKI DAN,ANJEMU NIŠTA NE MOGU
Dodik je igrač zapada a njegova snaga je u reakcijama na procese koji se dešavaju u dijelu federacije. Islamizacija, dobrovoljci u Siriji, doseljavanje Arapa, davanje imena školama po mrziteljima Jevreja, sda na vlasti itd. Zapad je vrlo dobro znao namjere Alije, zato je i sklepao entitet Rs kao kontrolu prema muslimanima.
zajedno sa njim u talu!! svi isti kao da su braća. razlika u par deka. SVAKI foteljas gleda SAMO svoje interese i boli ga patka za drzavom i narodom. SVE sto rade oni rade u dogovoru. ovce ne mogu to da svare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi moji, kada bi svi iz BiH koji imaju prebivalište i u nekoj drugoj zemlji bili skinuti sa biračkih spiskova u BiH (kao što i treba), jer ne mogu imati dva prebivalište kao sto se može imati dvojno državljanstvo, ne bi mogli krasti glasove fiktivnih glasača. Da ne spominjem što CIK svjesno podržava sve to i još mnogo toga.
Bolime racku nek se jebu svi imamo VEČIH PROBLEMA
Kaže pjesma "pukni zoro" nastala prije WW1 i pjevali je Srbi davno, a Magnjifiko se smije u Sloveniji HAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Divlji vepar iz Laktaša
"...kandidat na izborima u BiH mora biti prijavljen u BiH najmanje šest mjeseci..." Promijenite u 5 godina, pola ih neće moći ispuniti uslove.
javno nabiti sve politicke stranke qurac opet
Zapjevaj ti glavati ne može nam niko ništa
sta pizdite svi redom ...pa pola dijaspore i dalje glasa za fasiste . hrvati redovno glasaju u hr na izborima .. sta se iscudjavate ..ko da ne znate gdje zivite bando prevarantska
Ne znam stvarno sta koga briga gdje i kako Dodik glasa
MILE ROTHMAN'S
ahh....tjedna doza naručenih članaka protiv dodika ispunjena..idemo dalje
NA SVADBI NEZAPOSLENOG SINA/Na veselje su pozvani Ceca Ražnatović, Miroslav Ilić, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Emir Kusturica, Slavica Eklston, porodica Đoković,"Alegro bend",AcaPejovic,,,,poslovno sposoban državljanin Republike Srbije
Mog’o je taj listić umjesto u kutiju,gurnuti sebi u dupe
Uhapsiti smrada. Vučić je kriv jer mu je dozvolio m
OJ OJ OJ VLAHADIJOOOOO OJJJJJJJJJJJJJJ.... OJ VLAHADIJO, SNOHAĆIŠ LI VEČERAS KĆERKE SVOJE? OJJJJJJJJJJJJ VLAHADIJO! DA LI VEČERAS OŠTRIŠ SJEKIRE SUTRA ZA LAPOT KEVE? OJJJJJJJJJJJJJJJJJ VLAHADIJO POGANA OJJJJJJJJJJJJJJ !!!!
Je bbo ti mrtve svoje u mazarima pa znaš li makar ti rastumačiti svoje riječi ???? Šta je smisao na gguzim ti kćerku u jaslicama ?!
@JNAoperativac Da nisi jedan od onih sto moli boga da neko napravi mevlud pa da te pozove da se malo najedes ovako samo lupaju oni sto nemaju sta jesti po sedam dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)